kakav izlet!

Svi su prasnuli u smijeh kad je Majin Bloom izrazio svoju želju, a njegov originalni outfit za safari je neodoljiv!

Maja Šuput s obitelji Africi - 4 Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maja Šuput ponovo se javila iz Afrike i pratitelje počastila prizorima sa safarija, ali ipak je najveću pažnju ukrao njezin sinčić Bloom.

Već je dobro poznato da naša pjevačica Maja Šuput uspješno balansira između posla i privatnog života te da u moru obveza i nastupa ipak nađe vremena za obiteljski odmor.

Sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom zaputila se u daleku Afriku, točnije u Tanzaniju, odakle redovito obavještava pratitelje kako uživa. Sada je objavila prekrasne divlje prizore sa safarija.

Maja je očarala outfitom, koji se sastojao od kratke košulje, mini suknje, šešira i dubokih čizama, no ipak je najveću pažnju ukrao preslatki Bloom u safari-odijelu.

Obitelj je tijekom izleta mogla vidjeti lavove, zebre, slonove, majmune, tigrove, a Bloom je sve nasmijao kada je zamolio mamu da lavove ponesu kući. Da je pravi ljubitelj životinja, pokazao je i kada je dozivao majmune kako bi im dao čokoladu. 

Sve simpatične prizore Maja je podijelila u svojoj priči na Instagramu.

OVDJE pogledajte s kakvim se pogledom Šuput probudila u Africi.

Bloom često nasmijava korisnike društvenih mreža, a ništa drugačije nije bilo ni kada je dozivao tatu kod kuće. Video pogledajte OVDJE.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Ovo je najskuplja proslava 18. rođendana na Balkanu? Ono što je od obitelji dobio na poklon zvuči nestvarno!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Najstarija kći omiljenog Jole prava je ljepotica, pogledajte fotografiju kojom joj je čestitao 18. rođendan!

Povezana vijest Celebrity Legendarni Mitch iz Spasilačke službe oprostio se od preminulog kolege: "Spasio mi je život..."

Povezana vijest Celebrity Obožavatelji Gwen Stefani tvrde da ovo nije ona: "Vratite periku na metlu, izgleda grozno!"

Povezana vijest inMagazin Skandalozne svađe, strastvene ljubavi i izvanbračna djeca: Tko su domaće zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima?

Povezana vijest Celebrity Naš uspješni olimpijac zaprosio je bugarsku gimnastičarku, pohvalio se i fotkama: "Doživotno smo najbolji tim..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS