Naši predivni golupčići!

Golišava Šuput u zagrljaju svog Nenada podsjetila na za njih važnu godišnjicu, ovo je njihova ljubavna priča!

Maja Šuput - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Maja Šuput podijelila je niz romantičnih fotografija sa suprugom Nenadom pa otkrila da slave već sedam godina otkako su zajedno.

Pjevačica Maja Šuput pozirala je na pješčanoj plaži u zagrljaju svog supruga Nenada, a u opisu je otkrila da slave jednu posebnu godišnjicu.

Na romantičnim fotografijama koje izgledaju magično zbog mjesta na kojem se nalaze Nenad je držao Maju, a na jednoj su se fotografiji i poljubili.

Maja je opisom otkrila da slave sedam godina otkako su zajedno, a u međuvremenu su se i oženili te dobili dijete.

"Ljubav od 2017.", napisala je Maja u opisu.

"Koja slika, koja sreća", "Baš ste predivan par", "Bloom je fotograf", "Mladi i zaljubljeni", "Cool", "Najbolje fotografije", samo su neki od komentara.

Povezana vijest Celebrity Šuput objavila neodoljive prizore sina i supruga, zbog onog što su nosili svi su gledali u njih!

Podsjetimo, Maja je vijest o njihovoj ljubavi objavila u studenom 2017. godine i nakon samo pet mjeseci vezi Nenad ju je zaprosio na Maldivima. Par je uplovio u bračnu luku u svibnju 2019., a 2021. godine rodio im se i sinčić Bloom, kojeg Hrvatska obožava te je pravi hit na društvenim mrežama.

Jednom prilikom Maja je otkrila i kako je upoznala Nenada.

''Nenad je bio direktor hotela u Šibeniku, jednog novog, a ja kao hotelijer po struci i valjda najveći putnik na svijetu, čim čujem da se otvorio novi hotel i da je super, tražim da tamo spavam. Kako svaki vikend pjevam, uvijek pikiram neki hotel. Ja sam baš stvarno jako opsjednuta hotelima'', otkrila je Maja u jednom intervjuu za Happy FM.

''Naravno da ga nisam uopće doživjela jer me svaki put netko dođe pozdraviti, nego je nevjerojatno dobro mirisao. Nisam znala tko me došao pozdraviti i pitam na recepciji tko je gospodin koji me pozdravio. Kažu oni da je to direktor hotela. Bože, što čovjek dobro miriše'', pričala je.

A ljubav se dogodila tek nakon tri godine.

''I tek treće godine ja sam bila slobodna, on je bio slobodan. Imala sam slobodnu noć, bila sam s prijateljicom i pozvao nas je na zabavu na bazenu ispred hotela. Mi smo došle. I valjda smo i on i ja osjetili tu neku kemiju. On je ponovno onako mirisao. I tu je on skužio da sam ja OK kad mi se počeo udvarati. I boga mi, on je primio i nije više pustio. Uzela direktora, hotel ću si očigledno izgraditi sama jednog dana'', ispričala je.

Više o njihovoj ljubavi pročitajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Salma Hayek kao od majke rođena: Pohvalila se fotografijama na kojima se gola valja po krevetu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS