Senzacija Instagrama!

Na vitke noge slavne Slatinčanke svi su ostali zapanjeni, a nije joj odolio ni uspješni holivudski glumac

Madalina Ghenea - 8 Profimedia 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Madalina Ghenea sve je zavela svojom pojavom na crvenom tepihu u Cannesu, a za njom je jedno vrijeme bio lud i slavni holivudski glumac Gerard Butler.

Madalina Ghenea manekenka je i glumica koja je svojom pojavom zavela sve prisutne na crvenom tepihu u Cannesu na premijeri filma ''Killers of the Flower Moon''.

U smeđoj haljini s visokim prorezom te raspuštenom kosom Madalina je iskusno pozirala fotografima i uputila im zavodljive poglede, a na njezine poglede nije ostao ravnodušan ni holivudski glumac Gerard Butler, s kojim je bila 2012. godine.

Osim njega, Madaline je bila i s Michaelom Fassbenderom te se šuškalo da je zavela i Leonarda DiCaprija, a osim s glumcima bila je u vezi i s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, dok iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte. Šuškalo se da je njezino srce osvojio Andrea Castagnola, a posljednje informacije govore da nešto ima s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim.

Inače, Madalina je rođena u rumunjskoj Slatini, a karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio talijanski dizajner Gattinoni.

Glumila je u poznatom filmu ''Dinastija Gucci'', u kojem je utjelovila Sophiju Loren, a glumila je i u filmovima ''Legacy'', ''All You Ever Wished For'', ''Zoolander'' i još ponekim.

Međutim, kao i oko brojnih drugih poznatih dama, lome se koplja zbog njezina izgleda i plastičnih operacija, prije kojih je izgledala vrlo drugačije.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Nevidljivi badić koji je nosila ova zgodna plavuša stvorio je pravu pomutnju na plaži, evo zašto je zbunila sve prisutne!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS