Druže se i nakon showa

Bivši natjecatelji MasterChefa zajedničkim videom potaknuli zanimljiva šuškanja: "Kad je pir?"

Luka Marin i Lucija Kerečin - 4 Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Luka Marin i Lucija Kerečin ostali su bliski nakon ispadanja iz showa MasterChef, a sada su na društvenim mrežama objavili video u kojem zajedno kuhaju.

U showu MasterChef ostalo je samo još deset natjecatelja koji se bore za titulu najboljeg amaterskog kuhara u Hrvatskoj, a posljednji je natjecanje napustio Luka Marin.

Nakon ispadanja iz showa javio se na svojem profilu na Instagramu objavivši video u kojem kuha s još jednom bivšom natjecateljicom, Lucijom Kerečin.

"Luce me išla uvježbat da njoj za rođendan uspješno napravim croquembouche. I završilo je u našem stilu - kaos. Doduše, dijelovi koje sam ja radio bili su bolji dijelovi deserta. Za recept me nije briga jer ja radim improvizirano i Luce je kraj mene, tako da kod nje vidite koliko čega", napisao je Luka Marin te je uputio pratitelje na Lucijin profil. Ona je također objavila isti video, a tim potezom potaknuli su zanimljiva šuškanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Marin (@lk.marin)

"Kad je pir?" komentirala im je među prvima pjevačica Lu Jakelić, a oboje su na to samo odgovorili smajlićima koji plaču od smijeha.

"Baš ste slatki", "Super ste ekipa", "Divni ste", još su neki od komentara koje su dobili ispod videa.

Luka je nakon odlaska iz MasterChef kuhinje u razgovoru za DNEVNIK.hr otkrio da se upravo s Lucijom najviše zbližio.

"Uz sav humor koji sam s Lucijom K. dijelio, ona je bila osoba kojoj bih se došao izjadati kada bih potonuo, sakupiti snage, resetirati se i krenuti dalje. Mislim da smo se povezali, usudio bih se reći, za još jako dugo vremena", kazao nam je, a kao osobe s kojima se sprijateljio istaknuo je još Luku Piasevolija, Tihomira, Maju Šabić, Loru, Mateu, Lea i Marka.

I Lucija je u intervjuu nakon odlaska iz showa posebno izdvojila Luku Marina.

"Luka M. mi je jedan od dražih ljudi iz kuće. Bili smo dobri prijatelji od samog početka i iako živi u Splitu, nekako sam sigurna da ćemo biti neka konstanta u životu jedno drugome. Previše smo tvrdoglavi da bismo odustali od druženja jer si nismo blizu", kazala je Lucija za DNEVNIK.hr.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Prvi službeni izlazak Marka Pecotića s novom djevojkom Silvijom Dvornik, više se ne moraju skrivati, a njihovi osmijesi sve govore!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lana Jurčević prvi put javno progovorila o teškom periodu koji je prošla: "Čekala sam dobrih 15 godina da otvorim tu temu"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS