Znate li koja je koja?

Naše najpoznatije blizanke mnogi i dalje teško raspoznaju, no po jednom detalju se ipak razlikuju!

Lucija i Ana Zaninović - 1 Ante Cizmic / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sestre Lucija i Ana Zaninović svojom pojavom uvijek oduševe javnost, a mnogi ih i danas uopće ne mogu raspoznati osim po jednom detalju koji samo rijetki znaju.

Naš uspješni sestrinski i tekvandoaški par Lucija i Ana Zaninović zablistale su na nedavnoj svečanosti proglašenja najboljih sportaša Dalmacije u Splitu.

Zgodne blizanke odjenule su crne haljine koje su pratile linije njihovih vitkih tijela, a dok je jedna imala raspuštenu kosu, druga je svoju zavezala u rep.

Nasmijane kao i uvijek, pozirale su za fotografe i uljepšale ovu tradicionalnu večer.

Povezana vijest Celebrity Sestre Zaninović ne izlaze često, ali onda kad to učine, svojom ljepotom svakako privuku pažnju!

Blizanke su poznate da su uvijek dobro raspoložene gdje god se pojave, a jedna od njih svojom je vedrom osobnošću osvojila i gledatelje prošle sezone ''Plesa sa zvijezdama''.

Ana se s plesnim partnerom Marijom Ožboltom okušala u novom sportu, a svoje sjajne pokrete pokazivala nam je nekoliko tjedana prije nego što su ispali.

Povezana vijest Celebrity Sestre Zaninović uživaju u prekrasnoj Toskani, a otkrile su i tko im tamo pravi društvo!

U jednoj emisiji, sestre su zajedno plesale u jednoj izvedbi, a nakon nastupa uspjele su zeznuti žiri zamijenivši se što je nasmijalo cijeli studio i sve gledatelje koji ih nisu mogli raspoznati.

Na fotografijama s posljednjeg događanja, Ana je stajala lijevo, a Lucija sjedila desno. A može ih se razlikovati samo po jednom – madežu iznad obrve koji ima Lucija.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS