Zajedno krenuli u politiku

Marija Selak i Nino Raspudić upoznali su se dok se on razvodio od bivše supruge, a ona je njihovu ljubav potvrdila na originalan način!

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 2 Neva Zganec/Pixsell 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Naši saborski zastupnici Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić vjenčali su se u tajnosti, a o svojoj ljubavi nikad javno ne govore.

Saborski bračni par Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić trenutačno su tema domaćih medija zbog napuštanja stranke Most, s kojom su išli na izbore.

Povezana vijest Hrvatska Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi"

Marija Selak Raspudić odustala je od nošenja liste za EU izbore, a na listi se nije našao ni njezin suprug Nino Raspudić.

Povezana vijest Celebrity Marija Selak Raspudić otkrila kako je vratila liniju nakon poroda: "Svi me pitaju kako sam tako brzo izgubila 20 kila"

Iako su danas poznati političari, svoj ljubavni život u javnosti ne vole isticati, a evo i kako je krenula njihova romansa.

Par se upoznao u jednoj emisiji, nakon koje su zajedno krenuli u politiku, a prije toga oboje su imali uspješne akademske karijere, Marija kao docentica humanističkih znanosti, a Nino kao talijanist.

Marija i Nino nikada javno nisu priznali svoju vezu, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine s drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao.

Povezana vijest Celebrity Marija Selak Raspudić vratila se na posao šest mjeseci nakon poroda, a evo i zašto još svi bruje o njoj!

Zajedno imaju dvoje djece, kćer Danicu i sina Iliju, a Nino iz prvog braka ima i kćer Floru.

Nino je bio u braku sa samozatajnom Kristinom Kumrić, uspješnom redateljicom i scenaristicom koja stoji iza nekih od najuspješnijih sapunica i telenovela s naših prostora, poput ''Ruže vjetrova'' i ''Tajne''.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS