ODMARA U GRČKOJ

Joksimovićeva kći iz prvog braka prava je bomba, a ispod njenih fotki u badiću istaknula su se dva komentara

Mina Joksimović Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Kći glazbenika Željka Joksimovića uživa u Grčkoj, a na društvenim mrežama pokazala je i dašak atmosfere s odmora.

Kći glazbenika Željka Joksimovića posljednjih dana odmara u Grčkoj. Lijepa Mina pohvalila se objavama na društvenim mrežama, a brojni su primijetili i tko joj se javio u komentarima ispod objave.

Naime, Mina je objavila nekoliko fotografija kojima je pokazala dašak atmosfere s odmora. Na jednoj je fotografiji pozirala u kupaćem, a na drugoj je bila spremna za izlazak. Pozirala je i u jednom restoranu.

''Djedova ljepotica'', ''Ljepoto moja'', napisali su joj baka i djed, Vera i Branislav Joksimović.

Podsjetimo, Željko je lijepu Minu dobio u prvom braku s bivšom suprugom Vesnom. Nakon toga pronašao je sreću u ljubav s Jovanom s kojom je u braku od 2012. godine.

Zajedno imaju troje djece, sina Kostu te blizanke Anu i Srnu.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Zvijezde serije Zlatni kavez izrekle su sudbonosno da, njihovi kolege nisu mogli suzdržati suze radosnice, pogledajte prizore!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Slavna glumica u susjedstvu je privukla pozornost svojim licem, brojne korekcije nisu ostavile baš najbolji rezultat...

Povezana vijest Celebrity Supruga Željka Joksimovića poput filmske dive zablistala u Italiji, u očaravajućoj haljini zavrijedila je brojne komplimente!

Povezana vijest Celebrity Željko Joksimović od Đokovićeva videa napravio je ''Novakovo kolo'', koje je već hit na društvenim mrežama: ''Legende ste!''

Povezana vijest Celebrity Joksimovićeva zgodna kći objavila je njihovu rijetku zajedničku fotografiju, povod je bio zbilja poseban razlog!

Povezana vijest Celebrity Bračni par Joksimović upoznao se na radnom zadatku, a njihov početak veze obilježila je jedna anegdota: ''Vozila je neki bijesan auto...''

Povezana vijest Celebrity Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS