Stigla u Hrvatsku

Lepa Brena iznenadila potezom na našoj plaži, evo zašto su je svi gledali s čuđenjem!

Lepa Brena Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lepa Brena je na Krku uletjela u more potpuno odjevena, te se sama pohvalila i snimkama.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, pjevačica Lepa Brena, stigla je na Krk gdje u petak navečr nastupa u jednom klubu, a prije toga je izazvala i pravu pomutnju na plaži.

Pjevačica se odlučila osvježiti u moru, u koje je ušla potpuno odjevena, a zatim je i zaronila sa sunčanim naočalama. Video kupanja objavila je u pričama na Instagramu uz prigodnu pjesmu "Uđi slobodno", a prizore možete pogledati i u našoj galeriji.

Brena inače svako ljeto plovi Jadranom na svojoj skupocjenoj jahti, koju je sa suprugom Bobom Živojinovićem kupila kako bi njome oplovili svijet.

Krajem godina pjevačica je najavila i čak četiri koncerta u Areni Zagreb, koji će se održati 6., 7., 9. i 10. prosinca.

Povezana vijest Celebrity Bugarske reperice posvetile pjesmu Lepoj Breni, pregledi spota rastu brzinom munje!

Povezana vijest Zanimljivosti Lepa Brena objavila je nove fotke sa svoje skupocjene jahte koje oduzimaju dah, ovim luksuzom svako ljeto oplovi Jadran!

Povezana vijest Celebrity Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 inMagazin Albina samo za In Magazin potvrdila novu vezu, opet ljubi nogometaša: ''Momak je super, na mjestu i to je najvažnije''

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Najpoznatija sportska novinarka hvali se fotkama s ljetovanja, a zbog njenih sićušnih bikinija gore društvene mreže!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS