A tako znači!

Naša lijepa glumica objavila je fotografiju s treninga i otkrila tajnu savršene figure!

Kristina Krepela - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kristina Krepela na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj vježba pa pokazala koliko je gipka.

Glumica Kristina Krepela ugodno je iznenadila svoje fanove novom objavom na Instagramu u kojoj je pokazala kako izgleda njezin trening ponedjeljkom.

Naime, pozirala je na spravi s podignutom nogom u zrak, a na sebi je imala sive tajice i crni top. Kosu je svezala u nisku punđu.

Njezina besprijekorna figura u 44. godini nije mogla proći nezamijećeno.

Inače, glumica je u sretnoj vezi s političarom Marinom Miletićem, a šuškanja o njihovoj ljubavnoj vezi počela su prije godinu dana.

Golupčići su dugo pokušavali sakriti svoju povezanost. Ipak, nekoliko prolaznika vidjelo ih je u zagrljenim šetnjama Zagrebom, a onda su se zajedno pojavili i na nekoliko javnih događanja.

Kristinu su prihvatile i Marinove kćeri pa je četvorka veselo prošetala zagrebačkim trgom dok su se držali za ruke, a čini se da se Kristina odlično snašla u novoj ulozi u životu.

Inače, Krepela je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se, Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina, i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Martina Tomčić objavila lijepu vijest, ne krije koliko je ponosna zbog nove obiteljske sreće: "Jer kako drugačije?"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS