Nevjerojatno!

Neodoljive scene Kate, Williama i njihove djece hit su na društvenim mrežama, vidite li i vi što je izazvalo oduševljenje kraljevskih fanova?

Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nekoliko fotografija s balkona Buckinghamske palače ostavilo je kraljevske fanove u šoku, svi su fascinirani jednim detaljem.

Kraljevski obožavatelji u transu su nakon što su uočili nevjerojatne sličnosti između princa i princeze od Walesa i njihovo dvoje djece tijekom ''Trooping the Colour'' ceremonije.

Kraljevski par pojavio se na balkonu Buckinghamske palače u subotu poslijepodne s princom Georgeom (10), princezom Charlotte (9) i princem Louisom (6) u sklopu službene proslave rođendana kralja Charlesa.

Tijekom preleta migova, Charlotte i Louis uhvaćeni su s izrazima lica koji savršeno odražavaju njihove roditelje koji su stajali odmah iza njih.

U jednom trenutku, princeza od Walesa lagano se nagnula udesno kako bi bolje pogledala letjelicu koja joj se približavala, a u istom trenutku princ Louis je učinio isto to.

U međuvremenu, princeza Charlotte fotografirana je kako zamišljeno gleda u daljinu i nesvjesno ima potpuno isti izraz lica kao njezin otac.
U drugom trenutku, Kate je otvorila usta u iznenađenju zbog akrobacija aviona, a isto to učinio je i Louis, dok je Charlotte oponašala očev zamišljeni pogled.

Nakon što je slavlje završilo, kraljevski obožavatelj na X-u je istaknuo sličnosti između članova kraljevske obitelji.

''Ovo mi je tako smiješno. Blizanci...'', napisao je.

''Louis je njezina replika'', ''O moj Bože! Možete vidjeti sličnost i manire na obje fotografije. Charlotte je dvojnica svog tate, a Louis je dvojnik njegove mame'', ''Jezivo!'', pisali su ostali.

Podsjetimo, najviše pozornosti tijekom ''Trooping the Colour'' ukrala je Kate koja se u javnosti pokazala prvi put ove godine, nakon što je otkriveno da boluje od karcinoma.

Povezana vijest Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Povezana vijest Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

Povezana vijest Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

Povezana vijest Celebrity Princ William iznenada donio odluku koja je zabrinula javnost, ima li to veze s njegovom suprugom Kate?

Povezana vijest Celebrity Princ George pojavio se prvi put u javnosti otkako se doznalo da Kate Middleton ima rak, evo gdje ga je odveo tata

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Sretne vijesti u obitelji Nikole Jokića: Srpski mediji tvrde da par čeka drugo dijete, supruga je viđena s trbuščićem!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS