izostali važni članovi

Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kralj Charles III. i kraljica Camilla Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kralj Charles III. došao je na uskršnju misu pratnji supruge Camille, a ovo je prvo značajno pojavljivanje u javnosti otkako mu je dijagnosticiran rak.

Britanski kralj Charles III. i njegova supruga Camilla stigli su na uskršnju misu u kapeli Sv. Jurja u Windsoru.

Charlesu je ovo prvo značajno pojavljivanje u javnosti otkako mu je dijagnosticiran rak, a po dolasku na misu s lica nije skidao osmijeh i mahao je okupljenima.

"Kralj je vjernik i Uskrs mu je uvijek bio jako važan, zbog čega nije htio propustiti misu u kapeli Sv. Jurja", objasnio je za Daily Mail kraljevski ekspert Michael Colet.

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o simpatičnoj gesti kralja Charlesa, evo kako je pokazao da i u teškom periodu misli na svoj narod!

Za razliku od proteklih godina, Charles će tijekom ceremonije sjediti odvojen od ostatka kraljevske obitelji, koja je ove godina na misu došla i u značajno manjem broju.

Naime, princ William odlučio je propustiti misu zbog supruge Kate Middleton, koja je nedavno šokirala svijet objavom da također boluje od raka, a oni će Uskrs provesti sa svojih troje djece i daleko od očiju javnosti.

Povezana vijest Celebrity Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

Kralju i supruzi Camilli na misi su se pridružili princeza Anne, njezin suprug Sir Timothy Lawrence, vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha te princ Andrew s bivšom suprugom Sarom Ferguson.

Ne treba ni spominjati da se na misi nije pojavio ni Charlesov mlađi sin princ Harry, kao ni njegova supruga Meghan Markle, koji s djecom žive u Americi otkako su istupili s kraljevskih dužnosti.

Povezana vijest Celebrity Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Oko kapelice se okupilo mnoštvo ljudi koji su došli pozdraviti bolesnog kralja, a mnogi su držali i transparente sa željama za brzim ozdravljenjem i čestitkama za Uskrs.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lijepa supruga Brune Petkovića oglasila se nakon derbija, evo kako su ona i sinčić proslavili tatin gol!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS