''srce mi se slama''

Glazbeni svijet u nevjerici se oprašta od prerano preminulog pjevača: ''Vidjeti kako njegov život sada završava dok je tako mlad, teško mi je...''

Liam Payne Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Voditelj Dermot O'Leary i kolege iz britanskog X Factora oprostili su se od preminulog Liama Paynea na društvenim mrežama.

Malo je reći kako je nagla smrt Liama Paynea šokirala mnogobrojne pripadnike britanske glazbene industrije. I dok se još nisu oglasili bivši Liamovi kolege iz grupe One Direction Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan i Louis Tomlinson, javili su se drugi bivši sudionici nekada najpopularnijeg britanskog natjecanja X Factor.

Voditelj Dermot O'Leary podijelio je sliku na Instagramu i napisao: "Najgora vijest. Sjećam ga se kad je kao 14-godišnjak došao na audiciju za X Factor i oduševio nas pjevajući Sinatru. Jednostavno je volio pjevati. Uvijek je bio veseo, imao je vremena za svakoga, pristojan, zahvalan i uvijek skroman."

Godinu prije Liama na X Factoru se natjecao Olly Murs, koji je izrazio sućut obitelji. 

"Ova vijest je devastirajuća, nemam riječi. Uvijek bismo se dobro nasmijali kad bismo se vidjeli, ponekad su druženja bila samo kratka i slatka, ali kad bismo se našli, uglavnom bi pričali o tome kako je iritantno dobro njegova kosa uvijek izgledala ili o našoj ljubavi za Becksa, starim XF danima i zajedničkim putovanjima. Liam je dijelio iste strasti kao i ja, iste snove, pa vidjeti kako njegov život sada završava dok je tako mlad, teško mi je, doista sam ogorčen i uništen zbog njegove obitelji i, naravno, njegova sina Beara koji gubi oca", napisao je Murs.

S Liamom i ostatkom grupe One Direction natjecala se Cher Lloyd, koja se također oglasila na Instagramu: "Od zajedničkog nastupa u showu, posjećivanja kuća tijekom snimanja, zajedničkog odlaska na turneju i gledanja kako ostvaruješ svoje snove. Cijenit ću uspomene i smijeh koji smo imali. Moje su misli s tvojom obitelji i prijateljima, sa svima koji te vole. Srce mi se slama zbog tvog sina Beara. Počivaj u miru, Liam."

Na svojim društvenim mrežama javila se i majka Harryja Stylesa Anne Twist, koja je objavila sliku slomljenog srca uz opis "Bio je samo dječak."

Na društvenim mrežama javile su se članice obitelji Zayna Malika, točnije sestra Waliyha i rođakinja Sasha. I dok je Waliyha izrazila šok Payneovom smrću, Sasha je iskoristila priliku i opsovala tabloid TMZ, koji je objavio slike dijelova Payneova tijela.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Jedan od Payneovih suradnika bio je i pjevač Charlie Puth, koji je u više priča na Instagramu izrazio nevjericu njegovim odlaskom.

"U šoku sam sada. Liam je uvijek bio drag prema meni. Bio je među prvim velikim izvođačima s kojima sam dobio priliku raditi. Ne mogu vjerovati da ga nema", napisao je Puth.

Istraga kojom će se utvrditi kako je došlo do pogibije Liama Paynea je u tijeku. Društvenim mrežama već kruže fotografije njegove hotelske sobe (OVDJE), a od samog poziva policiji bilo je jasno kako nešto nije u redu s Payneom (OVDJE).

Prije smrti Liam Payne se družio u hotelskom lobiju s grupom obožavateljica, a video možete pogledati OVDJE.

Pad s balkona fanove je podsjetio na fotografiju snimljenu 2014. godine na Zaynovu rođendanu, koju možete pogledati OVDJE.

  1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Liam Payne sina je dobio s 10 godina starijom pjevačicom, spojio ih je show koji ga je učinio svjetskom zvijezdom

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nakon šokantne smrti Liama Paynea svi opet spominju posljednje riječi koje je posvetio svom sinu: ''Kao da trebamo...''

Fanovi se okupljaju ispred hotela u kojem je život tragično izgubio pjevač koji je bio svjetska senzacija

Liam je javno pričao o borbi s teškim ovisnostima: ''Nisam se mogao prepoznati, bio sam u stvarno lošem stanju...''

Povezana vijest Celebrity Bivša zaručnica mladog pjevača koji je tragično preminuo otkrila jezive detalje o njemu i ne sluteći što će se dogoditi

Povezana vijest Celebrity Samo nekoliko trenutaka prije tragične smrti u 32. godini Liam Payne ovo je objavio na Snapchatu

Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS