priča se o pravom uzroku

Pojavile se bizarne teorije o smrti bivše partnerice P. Diddyja: Bila je zdrava, naglo je otišla zauvijek

Kim Porter, P. Diddy Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Uhićenje dosad nedodirljivog glazbenog mogula P. Diddyja na vidjelo je iznijelo mnoge mučne detalje, ali i teorije, među kojima je i ona o pravom uzroku smrti njegove bivše djevojke.

Prije šest godina holivudski svijet užasnula je vijest o smrti Kim Porter, bivše djevojke repera i mogula P. Diddyja, od upale pluća. Njezine najbliže šokirao je njezin odlazak, pogotovo jer je 47-godišnjakinja bila zdrava, a nekoliko dana prije imala je simptome slične gripi.

Međutim, nakon racije u ožujku i uhićenja P. Diddyja u rujnu, sve se više počinje govoriti o pravom uzroku smrti Kim Porter, koja je bila u vezi s reperom od 1994. do 2007. uz nekoliko prekida i koja mu je rodila troje djece.

Među onima koji sumnjaju da je Porter umrla od upale pluća bio je i sin njegova bliskog prijatelja i bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Donald Jr., čija je bivša supruga bila prijateljica s njom. Tvrdi kako se Porter uvijek bojala P. Diddyja.

Njezini memoari "Kim's Lost Words", objavljeni početkom rujna i temeljeni na njezinim dnevnicima, bacaju sasvim drukčije svjetlo na njihovu vezu. Prema autoru Jamalu T. Millwoodu, Diddy je udario Porter prvi put nakon što je odbila molbu prilikom seksualne radnje, opisujući ga kao zastrašujuće čudovište koje joj je uvijek prijetilo.

Knjiga tvrdi kako su Porter i reper pravog imena Sean Combs imali otvorenu vezu, a on se snimao za vrijeme seksa s mlađim dečkima kojima je bio menadžer i na zabave je dovodio maloljetne djevojke. Takve zabave, na kojima bi bilo danonoćnih seksualnih radnji, Combs bi zvao freak-offs i na njima bi silio svoje žrtve na korištenje usluga muških prostitutki.

Kim Porter i P. Diddy posljednji su put snimljeni zajedno tri mjeseca prije njezine smrti, kada su zajedno obilježavali Majčin dan s njihovo troje djece Christianom, D'lilom i Jessie. Pravi razlozi konačnog prekida nikad nisu bili objavljeni.

Više o optužbama protiv P. Diddyja pročitajte OVDJE.

Početkom godine njegove nekretnine je pretresao FBI, a što su otkrili, saznajte OVDJE.

Koji moćnici su se skrivali kao i P. Diddy, otkrijte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša bivša predsjednica nikad nije izgledala mlađe, drastičan gubitak kila istaknuo je ovaj žuti outfit!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Grubnićevu majku zovu kopijom Maje Šuput, a pronašli smo i njezine fotografije koje nisu obrađene!

Evo zašto ova kandidatkinja nije mogla suspregnuti suze pred chefom Stjepanom, ali onda je uslijedilo iznenađenje!

Što su najluđe glumci morali naučiti kako bi što vjernije utjelovili uloge koje tumače?

Tko je Dikanova partnerica, od koje se poduzetnik ne odvaja? U Beogradu je itekako poznata, a uspješno vodi dva biznisa

Spektakularna rođendanska torta Maje Šuput pravi je hit, pogledajte kako je njezin Bloom reagirao kad ju je vidio!

Supruga Željka Joksimovića podržala iskopavanje litija, srpska javnost bijesna na nju: ''Malo je licemjerno jer bi ona prva bila izolirana od posljedica''

Sjajna jesenska serija koja se treba naći na vašoj listi serija za gledanje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS