JEDNI JU HVALE, A DRUGI KUDE

Slavna pjevačica izazavala raspravu na društvenim mrežama zbog outfita koji je jedva prekrio njene ključne dijelove, što vi kažete?

Katy Perry - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Katy Perry zmijskim outfitom na promociji svog novog albume jedne je očarala, a druge razočarala.

Američka glazbenica Katy Perry na promociji novog albuma ''143'' nije prošla nezapaženo. Naime, svojim stasom mamila je pažnju gdje god je prošla.

Katy je za posebnu prigodu odabrala minicu i top u istoj boji na kojemu se mogao vidjeti zmijski uzorak. Kratka modna kombinacija pokazala je isklesanu liniju pjevačice.

Sve je uparila s dugim rukavicama koje su sezale sve do lakta. Također se na njima mogao vidjeti isti uzorak kao i na kompletiću.

Duge noge istaknula je crnim čizmama, a nosila je i crne naočale.

Nekoliko fotografija sa zabave podijelila je i na društvenim mrežama, a mišljenja obožavatelja oko njenog outfita su podijeljena.

''Ona je ikona'', ''Ovo je predivno'', ''Tijelo ti izgleda predobro'', hvalili su je jedni.

''Vulgarno'', ''Očekivala sam puno više od žene koja ima 39 godina'', ''Glazba ti je postala prosjećna, a izgledom si me razočarala'', pisali su joj kritike drugi obožavatelji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Alka Vuica fotografijom s bazena zbunila je pratitelje: "Ona je gola?"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naš domaći par ima najzanimljivu ljubavnu priču: On joj je bio profesor, a njoj nije trebalo dugo da ga zaprosi!

Povezana vijest Celebrity Zgodni glumac nakon osam godina vratio se na mjesto odakle su njegove potpuno gole fotke s ljetovanja obišle svijet

Povezana vijest Celebrity Katy Perry u sićušnom badiću pokazala je rezultate velike transformacije, djeluje kao da iz teretane nije izlazila

Povezana vijest Celebrity Pa što je ovo? Pojavila se u haljini koja je izazvala podijeljene reakcije, rezovima je pokušala prekriti najbitnije

Povezana vijest Celebrity Katy Perry se tijekom snimanja dogodila nezgoda s gornjim dijelom outfita, skrivala se jastukom: "Ovo je obiteljski show..."

Povezana vijest Celebrity Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS