"Bilo je nevjerojatno teško..."

Kate Middleton u dirljivoj objavi otkrila da je završila s kemoterapijom: "Moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug..."

Kate Middleton u dirljivoj objavi na Instagramu otkrila je da je završila s kemoterapijom, ali i da je ispred nje ipak dug put ka ozdravljenju.

Kate Middleton, koja je u ožujku otkrila da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji za neotkriveni oblik bolesti, na svom profilu na Instagramu otkrila je da je završila sa zračenjem. 

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam napokon završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", započela je princeza uz dirljiv video koji uz nju prikazuje i princa Williama, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa kako provode vrijeme zajedno u Norfolku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Uz članove kraljevske obitelji, na snimci se nalaze i princezini roditelji Carole i Michael Middleton.

"Rak je složen, zastrašujući i nepredvidiv za sve, a posebno za one koji su vam najbliži. Uz poniznost, također vas dovodi licem u lice s vlastitim ranjivostima na način na koji nikada prije niste razmatrali, a time daje i novu perspektivu na sve. Ovo je vrijeme prije svega podsjetilo Williama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen", dodala je Kate.

Unatoč tome što je gotova s kemoterapijama, govori da je ispred nje još dug put do ozdravljenja.

"Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan kako dođe", rekla je pa se osvrnula i na javne angažmane.

"Međutim, veselim se povratku na posao i još nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima kad budem mogla. Unatoč svemu što je prošlo, ulazim u ovu novu fazu oporavka s obnovljenim osjećajem nade i cijenjenja života. William i ja smo jako zahvalni na podršci koju smo primili i crpili smo veliku snagu od svih onih koji nam pomažu u ovom trenutku", kaže princeza, koja je poslala poruku i onima koji bore istu bitku.

"Svima onima koji nastavljaju vlastiti put raka - ostajem s vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može izići svjetlo pa neka to svjetlo sjaji", zaključila je princeza.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Supruga Brucea Springsteena otvorila dušu o teškoj dijagnozi: "Borim se od 2018."

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Nema šanse da na prvu prepoznate zvijezdu benda koji je nekad žario i palio, potpuno se promijenio!

Povezana vijest Celebrity Najnoviji prizori slabašnog Brucea Willisa sve su rastužili, glumac već dugo nije viđen u javnosti

Povezana vijest Celebrity Najpoželjniji hrvatski neženja oženio se u tajnosti, zna se gdje je bila intimna proslava

Povezana vijest Celebrity Neda Parmać napravila je pravi raspašoj na svadbi, ovom njezinu potezu nitko se nije nadao!

Povezana vijest Celebrity Kerum pobjedu Hrvatske u Osijeku gledao sa suprugom i djecom, Fani je izrazom lica privukla pažnju

Povezana vijest Celebrity Udala se kći Dubravka Šimenca, ponosni tata detalje je objavio na Instagramu: ''Bogat sam čovjek...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS