bila je s društvom

Posljednja djevojka Liama Paynea snimljena prvi put u javnosti nakon tragične smrti pjevača

Kate Cassidy - 7 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Djevojka Liama Paynea Kate Cassidy viđena je u društvu prijateljica ispred dućana prvi puta nakon smrti pjevača u Argentini.

Djevojka tragično preminulog Liama Paynea Kate Cassidy viđena je u javnosti prvi puta od smrti pjevača prošle srijede. 25-godišnja influencerica se našla u društvu prijateljica s kojima je otišla do dućana kako bi kupila hranu za psa kojeg je udomila s Payneom.

Cassidy se nalazila s Payneom u Argentini od 4. listopada kako bi prisustvovali koncertu Liamovog bivšeg bendovskog kolege Nialla Horana. Međutim, dva dana prije nesretnog događaja, Cassidy se vratila na Floridu, dok je Payne ostao u Argentini jer mu je zbog problema s ovisnošću odbijen zahtjev za vizu. Istu je na koncu trebao dobiti prošli petak.

Kate Cassidy se javila nekoliko dana nakon Liamove smrti, a njezinu posvetu 31-godišnjem pjevaču pročitajte OVDJE.

Liam Payne je postao dio glazbene industrije u dobi od samo 17 godina, a neki su već počeli izražavati sumnje trebaju li mladi ući u žrvanj svijeta glazbe u tinejdžerskoj dobi. Više o tome pročitajte OVDJE.

Tugu oko gubitka Liama iskazali su njegovi kolege iz grupe One Direction Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik, a nešto više o ovoj grupi pročitajte OVDJE.

Jedna od bivših djevojaka Liama Paynea bila je pjevačica Cheryl Cole, koja nakon prekida s njim nije bila u vezi. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Pogledajte kako izgleda torba za koju je Seve iskeširala 2500 eura, riječ je o dizajnerskom komadu!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Pa koliko je ovo slatko! Bloom iznenadio mamu Maju pozdravom na turskom

Tko je novi partner Donne Vekić? Skrivala ga je dvije godine, a njegovo ime puno se provlačilo kroz medije

Otkriven uzrok smrti Liama Paynea, ni brza pomoć liječnika nije ga mogla spasiti

Povezana vijest Celebrity Prepoznajete li slavnog sportaša? Uplovio je u glumačke vode, a hoda s trenutačno najvećom glazbenom zvijezdom

Povezana vijest Preporuke Koncertom u Lisinskom Stefanovski obilježava 50 godina na sceni

Izetovoj Bubi život je obilježila strašna tragedija od koje se nikad nije oporavila, a danas izgleda potpuno drugačije nego u seriji

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS