baš je zgodna!

Zvijezda naše nove serije oprostila se od ljeta u ružičastom bikiniju, zbog zavidne linije pratitelji joj pišu: "Najseksipilnija glumica!"

Katarina Baban - 4 Katarina Baban/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Katarina Baban oduševila je pratitelje vitkom linijom koju je pokazala u kupaćem kostimu, a nizom fotografija oprostila se od ljeta.

Naša glumica Katarina Baban, koju gledamo u novoj seriji Nove TV ''U dobru i zlu'', pozdravila se s ljetom nizom fotografija koje je objavila na Instagramu.

Katarina je snimila nekoliko prekrasnih prizora s obale, ali najveću pažnju privukla je njezina fotografija u ružičastom kupaćem kostimu. 

Pozirala je pokraj mora, a njezina zavidna linija najviše je došla do izražaja. 

Pratitelji su iskoristili priliku da joj upute komplimente i pohvale njezin izgled.

"Predivna", "Prekrasna si Katarina, uživaj", "Ljepotice najljepša, blistaš", "Prezgodna si", "Naša najseksipilnija glumica", "Božanstvo", nizali su se komentari.

Podsjetimo, glumicu gledamo na mailm ekranima u ulozi Petre Majdak. Nedavno smo razgovarali s Katarinom o novom projektu koji vrijedno sprema, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fani Stipković u ovoj očaravajućoj haljini s dekolteom opravdala je titulu jedne od najljepših novinarki: "Oduzimaš dah!"

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Nekad i sad Svi su primijetili da je nešto drugačije na Taylor Swift: ''Prvi put sam pomislio da je seksi!''

Povezana vijest Celebrity Veliko slavlje u obitelji Đoković: Novakova snaha oglasila se na društvenim mrežama, evo što je u pitanju!

Povezana vijest Celebrity Ovako je Baby Lasagna zahvalio fanovima koji su usprkos kiši došli na koncert: "Skakali ste po lokvama, plesali i pjevali..."

Povezana vijest Preporuke Emily u Parizu napokon je postala serija koja je bar malo uzbudljiva, je li Rim krivac za to?

Povezana vijest Nekad i sad Oduvijek je znamo kao punašnu glumicu, a drastičan gubitak kila potpuno je izmijenio njezine crte lica!

Povezana vijest Celebrity Baš dugo nismo vidjeli našeg glumca koji je svoju sreću pronašao s 32 godine mlađom glumicom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS