Dvije godine u braku

Dok svi pišu o njihovu razvodu, kontroverzni par viđen je kako izmjenjuje nježnosti u Tokiju

Kanye West i Bianca Censori Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Unatoč tome što je jučer objavljena vijest o njihovu razvodu, kontroverzni reper Kanye West i supruga Bianca Censori snimljeni su u Tokiju kako javno izmjenjuju nježnosti.

I dok svi strani mediji pišu o kraju njihova braka, Kanye West i Bianca Censori već su se pomirili.

Društvenim mrežama počele su kružiti fotografije 47-godišnjeg repera i 29-godišnje arhitektice i manekenke kako izmjenjuju nježnosti u trgovačkom centru u Tokiju. Te su fotografije izišle u javnost samo 24 sata nakon što je TMZ ekskluzivno objavio vijest da se West odlučio rastati od Censori, nakon što su već neko vrijeme bili odvojeni.

Tijekom procesa odvajanja Censori se vratila u rodnu Australiju, dok je West boravio u Tokiju, a navodno je prijateljima rekao kako je gotov s njom.

Jedan od mogućih razloga bračnih trzavica jesu i njezina obitelj i prijatelji u Australiji, koji smatraju da je Censori pod prevelikim utjecajem kontroverznog repera. Prema tim tvrdnjama, Bianca je počela vidjeti vezu u novom svjetlu kada su njezini prijatelji i obitelj izrazili zabrinutost zbog načina na koji se odijeva u javnosti, a Kanye je osjetio da joj se više ne sviđa kao na početku.

Ovo je Westov drugi brak, nakon što je osam godina bio u braku s Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece. West i Censori u braku su nepune dvije godine.

Mnogi su bili sigurni i u to da Kanye Biancu želi pretvoriti u bivšu suprugu, ali manekenku su mnogi zbog načina na koji se prema njoj odnosi i žalili. Više pročitajte OVDJE.

Jedna od sestara Censori jest Angelina, koju je Bianca pokazala na svom Instagramu. Kako ona izgleda, pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Filip Juričić o ulozi koju je dugo čekao: ''Već prve šetnje placom, i po komentarima osjetim da je serija gledana''

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Nekad i sad Pogledajte kako je Ava Karabatić izgledala sa 16 godina: "Imala sam potrebu objaviti"

Maja Lena Lopatny pomno je birala ime za svoju kćerkicu, veliku ulogu odigrao je ovaj simbol!

Taksist Elli prepričavao anegdotu s njenim ocem Dinom, nije ju prepoznao: "Tamo često trče goli..."

  Povezana vijest Clubzone Tony Cetinski uoči dva velika beogradska koncerta iznenadio novim singlom, udružio je snage sa svjetskim supervizorima!

Povezana vijest Clubzone Grupa Teens ponovila uspjeh Crekvine i na najbolji način najavila koncert u Tvornici kulture

Tko je Osječanin pred kojim Brad Pitt u novom filmu psuje na hrvatskom?

Seve prošetala gradom u outfitu koji košta 7 tisuća eura, odabrala je dizajnericu koju obožava i Kate Middleton!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS