bez zaštitnog znaka

Mate Rimac danas je 36-godišnjak s gustom bradom, ali 2011. godine izgledao je veoma drugačije!

Mate Rimac Goran Mehkek / CROPIX 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Naš uspješni inovator Mate Rimac već je godinama poznat u svijet po svojoj automobilskoj industriji, a evo kako je izgledao na početku karijere kad nije imao svoj zaštitni znak.

Mate Rimac čovjek je koji se do svjetskog glasa probio svojim automobilskim inovacijama, a iako se previše ne voli isticati u javnosti, svima je dobro poznato ime.

Danas je Mate 36-godišnji muškarac guste brade, a mi smo izvukli njegove fotografije s početka karijere.

Kao mladić, Mate nije imao svoj zaštitni znak – bradu, a bio je i mršaviji. Fotografi su ga 2011. godine fotografirali na Grobniku, a kako je tada izgledao, pogledajte u galeriji.

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte fotografije novog luksuznog zdanja u Splitu kojim se počastio Mate Rimac, prvi susjed bit će mu naš izbornik!

Rimac je u sretnom braku sa suprugom Katarinom, a u brak su uplovili 2021. godine u njegovu rodnom Livnu. Na svoje svadbeno slavlje Rimac je sa suprugom stigao u Neveri, automobilu koji je on osmislio, a prije toga su sudbonosno da izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu.

Povezana vijest Celebrity Mate Rimac sa suprugom Katarinom u Neveri priredio pravi show, malo tko bi tijekom ovakve vožnje ostao smiren poput nje!

Privatni život inače kriju od javnosti i rijetko ih se može vidjeti skupa, a ponekad bi poduzetnik podijelio pokoju zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Povezana vijest Celebrity Rimac posjetio rodno mjesto pa iznenadio fotografijom s prijateljima iz djetinjstva: "Bilo gdje na svijetu to bi bilo..."

U vezi su duže od sedam godina, no o svojoj velikoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima niti su se ikada eksponirali. O privatnom životu našeg uspješnog poduzetnika zna se vrlo malo, no svima je jasno dao do znanja da je Katarina, koja je iz Livna i studirala je marketing u Zagrebu, njegova najveća podrška.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS