trenuci samo za njih

Partnerica Šime Vrsaljka podijelila rijetke prizore bivšeg Vatrenog s njihovom djecom, otkrila je kako provode ljeto

Kaja Vidmar Instagram 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Kaja Vidmar, partnerica Šime Vrsaljka, na društvenim je mrežama pokazala njihove divne obiteljske trenutke.

Partnerica našeg bivšeg Vatrenog Šime Vrsaljka Kaja Vidmar na Instagramu je pokazala kako njezina obitelj provodi bezbrižne ljetne dane. 

Pored fotografije dječjih nogu stavila je i snimku Šime kako se šeće s njihovih dvoje djece.

Par rijetko u javnost istupa o svom privatnom životu, ali na društvenim mrežama Kaja s vremena na vrijeme objavi fotografiju djece.

S našim nogometašem Šimom Vrsaljkom 2022. godine dobila je kćer Viktoriju, a ujesen prošle godine rodio im se i sin, čije ime nisu otkrili.

Ipak, Kaja je podijelila njegovu fotografiju i u opis stavila slovo M, pa se da pretpostaviti da je mališan dobio ime s tim početnim slovom.

U domaćim medijima nagađalo se da su se vjenčali, ali tu informaciju par nikada nije potvrdio te svoj odnos kriju u strogoj tajnosti.

Od prve supruge Matee Šime se razveo u tajnosti, a ona je bila njegova srednjoškolska ljubav. Vjenčali su se 2017. godine, nakon devet godina veze, te su početkom lipnja 2018. dobili sina.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Howard iz Teorije velikog praska danas izgleda neprepoznatljivo: Prizori u zapuštenom izdanju govore samo jedno!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Što se zbiva s Milanom Stankovićem? Nekada je bio jedan od najpopularnijih izvođača, a onda je potpuno nestao sa scene

Povezana vijest Celebrity Joško Gvardiol pohvalio se fotografijom iz New Yorka, a evo i s kime je otputovao u čarobni grad!

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji srpski youtuber opljačkan je na Pagu: U pitanju je vrtoglava cifra, a nudi i nagradu za pronalazak lopova

Povezana vijest Celebrity Razne grimase princa Williama uoči utakmice nasmijale su gledatelje, odmah je bilo jasno na koga je njegov sin Louis!

Povezana vijest Nekad i sad Upoznali smo ga u domaćem talent showu prije gotovo 15 godina, glazba ga je odvela i izvan Lijepe Naše, a sada je s nama podijelio i lijepe vijesti

Povezana vijest Celebrity Najzgodniji hrvatski zet objavio je fotku bez majice pa sa svima podijelio svoju životnu priču: "Put je bio nezamislivo težak..."

Povezana vijest Celebrity Naša glazbena legenda nakon 60 godina na sceni priznaje: "Pjevanje mi je dosadilo, ovo je moj zadnji nastup ovdje"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS