''Ona i muž posjeduju carstvo''

Supruga Željka Joksimovića podržala iskopavanje litija, srpska javnost bijesna na nju: ''Malo je licemjerno jer bi ona prva bila izolirana od posljedica''

Željko i Jovana Joksimović - 1 Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jovana Joksimović izazvala je bijes srpske javnosti zbog izjave kako podržava iskopavanje litija.

Srpska voditeljica Jovana Joksimović i supruga glazbenika Željka Joksimovića izjavom u svojoj emisiji "K1" razbjesnila je srpsku javnost.

Naime, Jovana je rekla kako podržava iskapanje litija na području Srbije te da bi to moglo značiti da će Srbiju napokon uspoređivati sa Švicarskom, prenosi Klix.ba. Klip koji je objavljen na Instagramu brzo je izazvao buru reakcija.

"Eh, dakle, moja omiljena tema, litij. Znate što, ja mislim da se ovaj projekt treba raditi, ne zbog Rio Tinta i povjerenja u Rio Tinto i korektnosti, nego baš zbog toga da bismo s podizanjem tog životnog standarda, kada se bude napravio cijeli taj lanac zbog jadarita, izaći iz te priče o tome da smo mi mala zemlja. Treba se početi malo pričati o nama kao jednoj Srbiji koja sliči na Švicarsku, dosta više Slovenci", poručila je ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

Isječak emisije je na Instagramu podijelila organizacija Eko Straža, grupa koja se bavi zaštitom životne sredine u Srbiji i njezinom okruženju.

"Malo je licemjerno da se novinarka poziva na razvoj i blagostanje, jer je prva koja bi bila izolirana od svakodnevnih problema posljedica devastacije životne sredine. Nju ne bi dodirivalo što bi flaša vode koštala 400 dinara, jer kao što kaže ministar Momirović narodu je dovoljno dva jaja za po jedanaset dinara. Bračni par Joksimović posjeduje cijelo carstvo: televizije, agencije, telekomunikacije i masne dilove sa ''kruševačkim Berluskonijem''. Marketinška agencija ''Majo public'', u vlasništvu Jovane Joksimović i Manje Grčić, dobila je dva posla od ''Srbija voza'' u periodu od dva tjedna. Ovi poslovi, koji se odnose na odnose sa plasiranje informacija i kreiranje sadržaja na društvenim mrežama, vrijedni su više od 60.000 eura'', napisali su.

Inače, posljednjih su nekoliko mjeseci građani Srbije prosvjedovali na ulicama protiv otvaranja rudnika litija, a više o tome pročitajte OVDJE.

Inače, Jovana i Željko u braku su od 2012. godine. Upoznali su se na vrlo zanimljiv način, a o tome smo pisali OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Spektakularna rođendanska torta Maje Šuput pravi je hit, pogledajte kako je njezin Bloom reagirao kad ju je vidio!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Aleksandra Prijović na skromnu proslavu rođendana pozvala je i oca, od kojeg se udaljila još u djetinjstvu, zajedno su pozirali

Otkrivamo kako je nastala najljepša domoljubna pjesma ''Lijepa li si'', koja se smatra našom drugom himnom!

Tko je Dikanova partnerica, od koje se poduzetnik ne odvaja? U Beogradu je itekako poznata, a uspješno vodi dva biznisa

Naša plus-size manekenka otkrila kakav je njen odnos sa suprugom: ''Da, svađamo se, ali...''

Sergej Trifunović deportiran iz Hrvatske nakon posljednje drame s policijom, evo zbog čega je točno optužen

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS