''Iako sam poznata po...''

Kontroverzna srpska voditeljica ima novi imidž, promjenom se pohvalila uoči velikog životnog zadatka!

Jovana Jeremić - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jovana Jeremić na svom profilu na Instagramu pokazala je promjenu frizure.

Srpska voditeljica Jovana Jeremić pred svojim pratiteljima pohvalila se novom frizurom. Pokazala je kako je ugradila ekstenzije te sada izgleda puno mlađe, a evo i zašto se zaželjela promjene.

''Iako znate da je kratka kosa moj zaštitni znak, kad poželim promjenu - prirodne ekstenzije bit će odabir za scenu. Scena je moj život i ona zahtijeva uvijek samo jedno - PROMJENE'', napisala je.

Jovani je danas rođendan, a uskoro će joj se ostvariti i najveća želja.

Naime, Jovana uskoro putuje u Ameriku kako bi pratila tamošnje izbore za predsjednika. U Ameriku neće ići sama, već će s njom poći kolega s televizije "Pink".

''Naša televizija imat će svoje ljude u Americi koji će pratiti izbore. Da kažem ekskluzivno, jedan od onih koji će pratiti izbore, koji će izvještavati direktno iz Amerike za Pink televiziju sam upravo ja'', otkrila je Jovana nedavno.

''Kad završim jutarnji program 3. studenog putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Washington i New York. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od rujna krenuti s kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo popraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svjetski'', rekla je, prenosi Blic.

Tim povodom Jovana je na društvenim mrežama podijelila i svoj životopis, a zašto je privukao puno pozornosti, pogledajte OVDJE.

Jovana Jeremić je među najpoznatijim licima televizije Pink, a koliko zarađuje, otkrijte OVDJE.

A prije nekoliko tjedana izazvala je gomilu komentara jer je iznijela mišljenje o privođenju Severine na srpskoj granici. Više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovaj video Lane Jurčević skupio je više od 5 milijuna pregleda, i to sve zbog komentara njenog partnera, evo o čemu je riječ!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

Povezana vijest Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica u mini badiću pokazala sve atribute ispred luksuzne vile koju dijeli s imućnim partnerom!

Povezana vijest Celebrity Srpska voditeljica o Severininom privođenju na granici: ''Ona mora znati jednu stvar, njoj su Srbi obilježili život...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS