Obiteljska fotografija!

Popularni Jole pokazao svojeg oca, mnogi su odmah primijetili njihovu sličnost, a za veselo druženje imali su lijep povod!

Joško Čagalj Jole Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Joško Čagalj Jole podijelio je veselu obiteljsku fotografiju na društvenim mrežama pa otkrio da njegov tata slavi rođendan, evo kako izgleda.

Naš pjevač Joško Čagalj Jole pokazao je kako je proveo jedno poslijepodne s obitelji, a za druženje su imali i poseban povod. Naime, Joškov otac Ivan Čagalj proslavio je svoj rođendan, a obitelj se okupila kako bi zajedno s njim pozirali ispred rođendanske torte.

''Sretan rođendan, tata'', napisao je Jole u opisu.

Podsjetimo, prije dva mjeseca, obitelj Čagalj imala je još jednu veliku proslavu, najmlađe dijete pjevača i Ane Čagalj sinčić Ivan Luka slavio je 4. rođendan. Ponosni roditelji pripremili su mu veliku feštu, a dobio je i poseban poklon.

Jole inače ne voli često objavljivati obiteljske fotografije, ali ovakve posebne dane nikad ne odoli čestitati svojoj obitelji pred svim pratiteljima.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Izvanserijska ljepotica odrasla je u teškom siromaštvu i morala je raditi od malih nogu, a danas joj se divi cijeli svijet!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS