nikad nisu pričale o zahvatima

Kako je moguće da ove slavne ljepotice nemaju nijednu boru? Objavile su zajedničku fotku, a svi komentiraju ono očito!

Jennifer Aniston i Reese Witherspoon - 2 Jennifer Aniston/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Jennifer Aniston i Reese Witherspoon zajedno su pozirale na snimanju serije, a najveću pažnju privukao je njihov mladoliki izgled.

Holivudske glumice Jennifer Aniston i Reese Witherspoon iznenadile su novom fotografijom na Instagramu na kojoj izgledaju puno mlađe od svojih godina.

55-godišnja Jennifer i 48-godišnja Reese pozirale su bok uz bok dok su bile na snimanju četvrte sezone hit-serije "The Morning Show".

Aniston je na sebi imala bijelu majicu bez rukava s poderanim trapericama, a na nogama je nosila japanke, dok je Witherspoon bila u traper košulji, bijeloj majici bez rukava i trapericama. 

Ovih tjedana u medijima se dosta pisalo o tome kako su se glumice podvrgnule određenim zahvatima, ali nikada javno nisu govorili o tome te mnogi smatraju da su problem starenja riješile kod plastičnih kirurga. 

Međutim, Jennifer je nedavno snimljena ispred poznate ordinacije plastične kirurgije The Retreat At Split Rock u Connecticutu, koja je specijalizirana za stručno podizanje lica, čija se cijena kreće od oko 50 do 100 tisuća dolara po tretmanu, kao i za podizanje obrva i očiju, koje košta otprilike 30 tisuća dolara.

Paparazzi su je uhvatili dok je sa Sandrom Bullock izlazila iz ureda dr. Neila A. Gordona, koji vodi plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica, a specijalnosti su mu pomlađivanje lica i rinoplastika te u ponudi ima i injekcije botoksa. To je potaknulo šuškanja da Aniston svoj i inače nevjerojatno mladoliki izgled ipak duguje redovitim zahvatima, iako ih je uvijek poricala.

Povezana vijest Celebrity Jennifer Aniston se slomila pred kamerama zbog Matthewa Perryja, suze su joj krenule već na spomen "Prijatelja"

Povezana vijest Celebrity Evo kako dva mjeseca nakon posjeta plastičnom kirurgu izgleda lice Jennifer Aniston!

Povezana vijest Celebrity Ova slavna glumica pripada grupi žena čije se crte lica s godinama gotovo ne mijenjaju, paparazzo fotke dokaz su njezine prirodne ljepote!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Bugarske reperice posvetile pjesmu Lepoj Breni, pregledi spota rastu brzinom munje!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Brazilska ljepotica i multimilijunašev sin tijela su doveli do savršenstva, paparazzi ih uhvatili na hit-lokaciji

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS