Baš lijepo

Usred glasina o romansi s našim glazbenikom, Jelena Perčin pohvalila se sretnim vijestima: ''Moja djevojčica!''

Jelena Perčin Tonci Plazibat / CROPIX 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Jelena Perčin podijelila je novu snimku na Instagramu, njezina kćerkica Maša proslavila je 6. rođendan.

Naša glumica Jelena Perčin proteklih je mjeseci glavna tema medija zbog svoje navodne romanse s glazbenikom Antom Gelom.

No, ovih dana na Instagramu se pohvalila drugim lijepim vijestima. Njezina kćerkica Maša, koju je dobila s glumcem i bivšim suprugom Momčilom Otaševićem, proslavila je 6. rođendan.

Mama joj je proslavu spremila u jednom dubrovačkom restoranu, a snimku trenutka dok je puhala tortu podijelila je na društvenim mrežama.

''Moja djevojčica slavljenica'', napisala je Jelena na fotografiji.

Na proslavi su bili i glumičin sin Jakša, kojeg je također dobila u braku s Momčilom te 14-godišnja kći Lota koju je dobila u prvom braku sa sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem.

Podsjetimo, već mjesecima domaći mediji pišu kako su Jelena i Ante u vezi, no dvojac to nije ni potvrdio ni opovrgnuo. Ipak, Jelena je već nekoliko puta viđena na mjestima gdje Ante svira pa su šuškanja svaki put sve glasnija.

Početkom prošle godine objavila je da se razvodi od devet godina mlađeg kolege Momčila Otaševića, s kojim je u braku provela pet godina.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Ovako Salma Hayek izgleda u stvarnosti, na društvenim mrežama fotografije su nešto drugačije!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Usred njene borbe s bolešću, Kate i William saznali su još jednu tužnu vijest, duboko su potreseni

Povezana vijest Celebrity Našu glumicu od rastave s kolegom ne viđamo često, ali u ovom rijetkom izlasku oduševila je svojom pojavom!

Povezana vijest Nekad i sad Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Povezana vijest Nekad i sad Ljubavni život naše lijepe glumice već neko vrijeme intrigira javnost, iza nje su dva razvoda, a šuška se da je opet zaljubljena!

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Franka i Ćorluka izašli su na večeru, a njena haljina s prorezima dodatno je podigla atmosferu!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda naših sapunica otkrila nam je koji su najveći izazovi u glumačkom poslu: ''Tada krenem vrtjeti opcije...''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS