nakon skandala

Karleuša napokon i službeno potvrdila da je njezinu braku došao kraj: ''U procesu sam...''

Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša/Instagram 1/37 >> Pogledaj i ovo +26 Galerija

Već se dugo piše o odnosu Jelene Karleuše i Duška Tošića, a pjevačica je sada priznala u kojoj je fazi s proslavljenim nogometašem.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša prvi se put pojavila u javnosti nakon skandala s još uvijek zakonitim suprugom, nogometašem Duškom Tošićem.

Pjevačica je u stilu Marilyn Monroe prisustvovala na izboru za Miss Srbije 2024. godine, gdje je bila predsjednica žirija.

"Velika mi je čast, predsjednik žirija ima ozbiljan zadatak. Srbija je poznata po lijepim ženama. Sebe ne ubrajam u lijepe, ali smatram da sam zabavna žena, nikako dosadna. Kad pomislim na lijepu ženu, prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić. Ovaj planet bio bi savršen da njime vladaju žene, a muškarci služe za produženje vrste", rekla je Karleuša.

Osvrnula se i na svoju mlađu kćer Niku, koja je nedavno maturirala.

"Prvo sam otpratila Niku na maturu, a potom u Njemačku, gdje je s tatom. Ponosna sam majka, bila je prava princeza. Nogomet je zanima, to je povukla na tatu", rekla je pa otkrila u kojoj je fazi njezin brak s Duškom Tošićem.

"U procesu sam sporazumnog razvoda s Duškom", kratko je poručila. 

Podsjetimo,  Duško je navodno nedavno upao u  kuću gdje su se nalazili Jelena i njezin prijatelj te je nogometaš u alkoholiziranom stanju nasrnuo na njih dvoje.

Par je 14 godina u braku, tijekom kojeg su dobili dvije kćeri - Atinu i Niku.

Povezana vijest Zanimljivosti Rijetki znaju tko je ovaj dječak iz Karleušina spota, a oni su s razlogom do danas ostali jako bliski

Povezana vijest Celebrity Jelenu Karleušu napao bivši suprug? Srpski mediji pišu da ga je privela policija nakon što joj je upao u kuću

Povezana vijest Celebrity Karleuša pokazala nikad viđenu fotografiju s ocem kojeg jako rijetko spominje u javnosti: ''To mi se nije svidjelo...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Znate li da se Knoll borila za titulu naljepše Hrvatice? Pogledajte njezine fotografije iz 2016. godine kad je šetala modnom pistom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezda ''Kumova'' iznenadila pojavom u prozirnoj haljini, izgleda upola mlađe: ''Prekrasna izvana i iznutra!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS