Turbulentan brak

Ljubavna priča Karleuše i Tošića započela je kao u romantičnim filmovima, a završila je seks-skandalom i optužbama za nasilje

Jelena Karleuša i Duško Tošić Jelena Karleuša i Duško Tošić Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) +7 Duško Tošić Galerija

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode se nakon 14 godina braka, tijekom kojeg su dobili dvije kćeri, a njihovu ljubavnu priču obilježili su brojni skandali.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) objavila je da se razvodi od umirovljenog nogometaša Duška Tošića (37) nakon 14 godina braka.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) podržao je iz publike Pod budnim okom supruga razbacala se na pozornici u haljinici koja je jedva nešto pokrila, čini se da su bračni problemi iza njih

Par zajedno ima dvije kćeri, a skrbništvo nad njima pripast će pjevačici.

Brak Duška i Jelene obilježilo je niz skandala zbog kojih se u medijima već puno puta šuškalo o njihovu razvodu.

Njihova ljubavna priča započela je na ljeto 2006. godine, a poznato je da je Duško prije toga bio veliki Jelenin obožavatelj i da ju je dugo trebao nagovarati na spoj.

"Istina je da sam i prije nego što smo se upoznali bio zaljubljen u Jelenu. Odmalena je slušam", ispričao je Tošić u emisiji "AmiG Show", a Jelena je jednom prilikom medijima otkrila i kako je kao klinac oblijepio svoju sobu njezinim posterima.

Vezu koja je započela kao u romantičnim filmovima okrunili su brakom 2008. godine, a Jelena je tada već bila u šestom mjesecu trudnoće. Ubrzo je u njihov dom stigla djevojčica Atina, a godinu dana kasnije dobili su još jednu kćer koju su nazvali Nika.

No njihovu bračnu idilu sredinom siječnja 2019. godine narušio je seks-skandal u kojem su glavni akteri bili Karleuša i nogometaš Ognjen Vranješ. Sve oči tada su bile uprte u srpsku zvijezdu, a Jelena je sve glasine o prevari porekla.

U međuvremenu se počelo naveliko pisati kako ni Duško nije bio vjeran te su se spominjale razne žene, među kojima i plavokosa manekenka Sofija Milošević te poznata srpska starleta Soraja Vučelić.

Ipak, Karleuša i Tošić tada su uspjeli spasiti svoj brak, no u siječnju ove godine potresao ih je novi skandal.

Prema pisanju srpskih medija, par se posvađao tijekom proslave pravoslavnog Božića, nakon čega je Jelena policiji prijavila da ju je Duško udario. Unatoč svemu, odustala je od podizanja kaznene prijave protiv supruga, a isto se dogodilo i dvije godine ranije, kada ga je prijavila zbog psihičkog maltretiranja i usto optužila da joj je zavrnuo ruku. Duško je to demantirao ističući kako Jelenu nije ni taknuo i kako su samo raspravljali.

Nakon svega toga, njihov je brak ostao na klimavim nogama i nije trebalo proći dugo vremena da odluče krenuti svatko svojim putem, a vijest o razvodu objavila je Jelena na svojem službenom profilu na Instagramu.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji", započela je Jelena te je dodala kako je u ovom teškom razdoblju za nju i djecu odlučila  da neće nikoga moliti za razumijevanje.

"Preživjela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, a skrbništvo pripada meni", poručila je pjevačica u objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena se inače nedavno preselila u novu kuću sa saunom, vanjskim bazenom i luksuznim uređenjem, kojom se pohvalila i na društvenim mrežama.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Petar Grašo Jelena Rozga i Nina Badrić Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić +19 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo na rođendanu Nine Badrić tulumario bez supruge Hane, pogledajte u čijem se društvu zabavljao!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) +18 Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Slavlje Nine Badrić nije propustila ni njezina mlađa sestra, koja u haljini s hrabrim prorezima nije mogla proći neopaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene