"vrlo sam zahvalna..."

Jelena Đoković pohvalila se novim poslovnim angažmanom, evo u kojoj ulozi se okušala prvi put!

Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Na društenim je mrežama Jelena Đoković pokazala trenutke iz studija gdje je darovala svoj glas jednom animiranom filmu.

Jelena Đoković supruga je jednog od najboljih tenisača na svijetu - Novaka Đokovića, a osim toga, u interesu je javnosti i zbog svojih brojnih istupa o aktualnim i važnim temama u društvu. 

Sada se na Instagramu pohvalila svojim novim poslovnim poduhvatom. Naime, Jelena je za jedan od likova posudila glas u animiranom filmu "U mojoj glavi 2". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

"Vrlo sam zahvalna na nezaboravnom iskustvu kratkog sudjelovanja u 'U mojoj glavi'. Upravo sam čula da je veliki hit širom svijeta, a u Srbiji je oborio rekord za 10 dana emitiranja (gledalo ga je preko 60 tisuća ljudi). Volim što postoje ovako korisni crtani filmovi, ne samo za djecu, već i za nas odrasle. Tko je gledao - zna o čemu pričam ", napisala je ona u opisu videa u kojemu je prikazala trenutke iz studija. 

Inače, Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Đoković zapjevao je svojoj Jeleni veliki hit Zdravka Čolića, s lijepe supruge nije skidao ni pogled ni ruke!

Povezana vijest Celebrity Ovako je Novak Đoković opisao svoju suprugu povodom posebnog dana, na ove riječi bi malo tko ostao imun!

Povezana vijest Celebrity Kako je Jelena Đoković izgledala prije braka s Novakom? Promjene su vidljive, ali nešto je ipak ostalo isto!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tko su roditelji Mate Rimca? Majka je direktorica nekoliko tvrtki, a otac je nedavno nepravomoćno osuđen

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Ovako izgleda luksuzna kuća srpskog folkera, opasana je zidinama, a o domaćinstvu brine njegova majka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS