Rozo ili plavo...

Je li Matija Cvek nehotice otkrio spol bebe koju čeka? Posljednjim postupkom mnogima je zadao glavobolje!

Matija Cvek Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Mnogi se pitaju je li Matija Cvek na posljednjem nastupu otkrio spol bebe koju čeka, igru s balonima pripremile su mu obožavateljice.

Pjevač Matija Cvek u petak navečer nastupio je na trgu u Umagu.

Glazbenika, koji bi uskoro treba postati tata po prvi put, posebno su raznježile obožavateljice koje su mu poklonile medvjedića s dva balona, a mnogi se pitaju je li Matija otkrio spol bebe koja mu dolazi sljedeće godine.

Naime, obožavateljice su mu dale poklon medvjedića na kojem piše ''Girl'' i plavi i rozi balon. Zamolile su ga da s jednim od dva balona otkrije spol bebe. Matija je uzeo poklon, vratio se za mikrofon i poručio s osmijehom: ''Neću vam reći''.

Poklon je ostavio kod bubnjara, a onda nastavio pjevati Oliveru pjesmu ''Ključ života''.

No, nekoliko trenutaka kasnije vratio se po rozi balon i stavio ga na mikrofon. Publika je počela pljeskati, a sada će mnoge mučiti je li Matija stvarno pokazao točan spol ili je namjerno zavarao publiku.

Videozapis su podijelili 24 sata, a možete ga vidjeti OVDJE.

Matiji će dijete roditi Miriam Cikron, samozatajna Zagrepčanka o kojoj se vrlo malo zna, a vijest da Cvek ima djevojku i da već s njom čeka i bebu krajem studenog iznenadila je pratitelje.

Prije nje, Matija je bio u dugogodišnjoj vezi s glazbenicom Nikom Turković.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seve u nikad izazovnijoj haljini odlučila pozirati na neuobičajenom mjestu, a pritom je u važnom poslu omela kolegu iz benda, on se nije bunio!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Sandra Perković oglasila se samo nekoliko sati prije vjenčanja, evo što radi dok traju velike pripreme!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS