sam potvrdio šuškanja

Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera više nije slobodan, nakon razvoda osvojila ga je 12 godina mlađa glumica

Jason Momoa Profimedia 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Jedan od najpoželjnijih glumaca na svijetu Jason Momoa ima novu djevojku, a romansu je potvrdio zajedničkim fotografijama na Instagramu.

Jason Momoa jedan je od najpoželjnijih glumaca na svijetu, a otkako se prije dvije godine rastao, njegov ljubavni život često intrigira javnost.

Iako se dugo šuškalo da nekog ima, Jason je sada novu romansu potvrdio novom objavom na Instagramu.

Sa svojom ekipom posjetio je Japan, a među fotografijama s društvom bile su i one s novom partnericom, portorikanskom glumicom Adriom Arjonom.

Arjona je od Jasona mlađa 12 godina, a već je otprije poznato da glumac voli drastične razlike u godinama kad je u pitanju ljubav jer je bivša supruga Lisa Bonet bila starija od njega 12 godina.

Momoa je partnericu u opisu nazvao ljubavi.

''Tako smo zahvalni svima koji su otvorili svoje domove, stvarajući uspomene s novim prijateljima i starim prijateljima, dijeleći još jednu nevjerojatnu avanturu s mojom ljubavi'', napisao je.

Holivudski glumac nedavno je priznao da je u vezi tijekom nastupa na jednom okupljanju komičara. Naime, upitali su ga je li trenutačno slobodan, na što je on odgovorio: "Itekako sam u vezi. Saznat ćete vrlo brzo. U vezi sam već neko vrijeme."

Adria je prije Jasona također bila u braku. 2019. godine udala se za portorikanskog odvjetnika Edgara Canalesa, no nije poznato zašto su se brzo rastali.

S Lisom je Momoa bio u braku dugih 16 godina, a bili su jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu. Zajedno imaju i dvoje djece, Lolu Iolani i Nakou-Wolfa.

Prošle dvije godine šuškalo se da je u vezi s glumicom Eizom Gonzalez, no tu romansu nikad nisu potvrdili.

Povezana vijest Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta u emisiji uživo pokazao golu stražnjicu, publika je vrištala od uzbuđenja!

Povezana vijest Celebrity Slavni ljepotan šokirao novom odlukom, drastično promijenio izgled: ''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju!''

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Bila je velika pop-zvijezda, no danas se o njoj piše iz nekih sasvim drugih razloga

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Poslije tajnog vjenčanja, tajni medeni mjesec: Koga ljubi jedan od omiljenih televizijskih likova?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS