Spremna za ljeto

Naša lijepa radijska voditeljica u bikiniju izgleda kao supermodel, pogledajte ove atraktivne prizore!

Ivana Mišerić Karmen Poznić Božić 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Ivana Mišerić zvijezda je atraktivne ljetne kampanja domaćeg brenda nakita.

Mnogima omiljena radijska voditeljica Ivana Mišerić opet se našla se u ulozi manekenke, u kojoj se itekako dobro snalazi.

Ivana je snimila novu kampanju za domaći brend nakita Karat Jewelry, čija je dugogodišnja muza.

Novu kampanju snimala je na relaciji Cres – Mali Lošinj, a pozirala je u nizu atraktivnih ljetnih izdanja, od prozirnih haljina do minijaturnih badića.

Lijepa voditeljica pokazala je besprijekornu figuru, spremnu za ljeto, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Povezana vijest Zanimljivosti Ivana Mišerić na cesti doživjela bizarnu situaciju koja ju je prestravila, kraj nje je stao auto s dvije žene, a onda...

Povezana vijest Celebrity Naša predivna voditeljica zbunila je pratitelje novom frizurom, pratitelji negoduju: ''Što je ovo? Vratite nam Ivanu!''

Povezana vijest Celebrity Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Lena Lopatny pokazala novorođenu kćerkicu i otkrila njezino neobično ime: "Dvije princeze i ponosni tata!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Prizori predivne kćeri Toma Cruisea s maturalne sve su podsjetili na njezinu majku u hit-seriji!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS