Predivne fotografije

Naša lijepa voditeljica skinula se u toples i pokazala da je spremna za ljeto: "Fantastičan osjećaj!"

Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 6 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 6 Karmen Poznić 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 14 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 1 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 2 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 3 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 4 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 5 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 7 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 8 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 9 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 10 +18 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 11 Galerija

Ivana Mišerić zvijezda je nove kampanje domaćeg brenda nakita, za koju je pozirala i u toplesu.

Mnogima omiljena radijska voditeljica Ivana Mišerić našla se u ulozi manekenke u novoj kampanji domaćeg brenda nakita.

Za kampanju je pozirala u nizu atraktivnih izdanja, uključujući i u kupaćim kostimima, a na jednoj fotografiji skinula se u toples te je grudi pokrila plahtom.

Kao muza brenda i bliska prijateljica vlasnice, Ivana nije skrivala uzbuđenje zbog te suradnje.

"Oduvijek smatram da proizvod iza kojega stoji velika emocija i promišljanje o ljudima koji će ga kupovati, uz znanje i viziju, naravno, daju formulu uspjeha. Puno govori o brendu tko stoji iza njega i kako se brine o drugim ljudima, zato je Rene dala Karatu savršenu formu i zajedno s njima nosi ovu priču tako dobro i autentično. Fantastičan osjećaj je stvoriti nešto za sebe i druge na krilima prijateljstva i povjerenja", izjavila je voditeljica.

Fotografije pogledajte u galeriji. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Balti - 1 Bianca Balti - 2 Bianca Balti - 3 Bianca Balti - 1 +25 Bianca Balti - 4 Celebrity Fatalna Talijanka objavila svoju potpuno golu fotografiju, prije osam godina proglašena je najseksi ženom svijeta!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 12 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 8 +18 Tatjana Jurić - 7 Celebrity Tatjanu Jurić dugo nismo vidjeli u ovako seksi izdanju, a nečemu se nitko ne može načuditi: "Kao nova!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene