"Sayonara!"

Ivana Knoll provocira Japance uoči utakmice s Hrvatskom, uputila im je znakovitu poruku u još jednom seksi navijačkom izdanju!

Ivana Knoll - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll na svojem profilu na Instagramu obratila se Japancima uoči utakmice s Hrvatskom.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll spremna je za utakmicu Hrvatske i Japana na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Uoči utakmice javila se na svojem profilu na Instagramu, na kojem se pohvalila još jednim seksi navijačkim izdanjem, a Japancima je uputila i znakovitu poruku.

"Japan, spremni smo za tebe", napisala je uz fotke na kojima jede japanski suši u uskoj majici na bijelo-crvene kvadratiće i s velikom mašnom na glavi istog uzorka.

"Volimo te", "Idemo Hrvatska", "Sayonara Japan" neki su od brojnih komentara podrške koje je dobila ispod objave, a mnogi su primijetili i njezin raskošni dekolte.

Ivana je svojim provokativnim navijačkim izdanjima u Katru privukla pažnju svjetskih medija i od početka prvenstva stekla je više od 500 tisuća novih pratitelja na Instagramu te ih sada ima više od milijun.

Knoll zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS