okupila publiku

Ivana Knoll u seksi navijačkom badiću ponosno razvila hrvatsku zastavu i priredila show na plaži u Katru!

Ivana Knoll - 8 Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll pozirala je fotografima na plaži u Katru u seksi navijačkom badiću i s hrvatskom zastavom.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll tijekom Svjetskog prvenstva u Katru privlači pažnju svojim seksi navijačkim izdanjima.

Sada je pozirala fotografima Pixsella na plaži Ras Abu Aboud u Dohi u seksi jednodijelnom badiću s bijelo-crvenim kvadratićima i s hrvatskom zastavom.

Ivana je opušteno izmjenjivala zavodljive poze i hvalila se bujnim atributima dok se oko nje okupilo mnoštvo znatiželjnika, a neki su se poželjeli i fotografirati s njom. Sa snimanja se javila i na svojem Instagramu, gdje je od početka Svjetskog prvenstva stekla oko 500 tisuća novih pratitelja i opasno se približava milijunu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ovih dana pozirala je i fotografima koji rade za svjetsku platformu Profimedia, a za tu je prigodu obukla minijaturni navijački bikini.

"Najseksi navijačica na Svjetskom prvenstvu nosi hrvatsku zastavu na bikiniju na plaži u Dohi. Izvještavalo se kako se ne boji uhićenja zbog svojih modnih odabira na Svjetskom prvenstvu. Njezina zemlja Hrvatska jučer je pobijedila Kanadu rezultatom 4:1, čime su se približili prolasku u drugi krug", pisalo je u opisu galerije s njezinim fotografijama na svjetskoj platformi.

Ivana zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Zbog prijateljstva je izgubio natjecateljski duh, a evo s kim se najviše zbližio: "Njoj bih se došao izjadati, mislim da smo se povezali za dugo vremena"

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Dizajner Juraj Zigman u rijetkom izlasku sa suprugom, ne zna se ni kad su stali pred oltar, a uspješno skrivaju i sina

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS