ostala je do kraja

Na prvi pogled jasno je zašto su i na finalu Svjetskog prvenstva sve oči bile uprte u najpoznatiju hrvatsku navijačicu!

Ivana Knoll Goran Stanzl/Pixsell 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Ivana Knoll ostala je i na finalu Svjetskog prvenstva, a na utakmici Argentine i Francuske pojavila se pojavila se u još jednoj atraktivnoj kombinaciji.

Iako su Vatreni već sletjeli u Hrvatsku, jedna od njihovih najvjernijih navijačica Ivana Knoll ostala je u Katru i na finalu Svjetskog prvenstva.

Knoll se na utakmici Argentine i Francuske pojavila u još jednoj atraktivnoj navijačkoj kombinaciji u kojoj su ponovno sve oči na tribinama bile uprte u nju.

U dresu, koji je zavrnula i pretvorila u topić, Ivana je pokazala isklesane trbušnjake, no zbog uskih bijelih tajica u prvom planu bila je njezina pozamašna stražnjica.

Zanimljivo je spomenuti i da su fotografi na utakmici Hrvatske i Maroka snimili Knoll u društvu njezina dečka Ante, kojeg inače skriva od javnosti.

Ivana je tijekom Svjetskog prvenstva u Katru privukla pažnju svjetskih medija, koji su redovito izvještavali o njezinim seksi navijačkim izdanjima te je tako obranila titulu naše najpoznatije navijačice, koju je ponijela na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Bruno Petković objavio preslatku fotografiju sa svojim nasljednikom: "I ja sam treći na svijetu!"

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Zaljubljeni Mateo Kovačić posvetio je medalju svojoj Izabel koja je imala još jedan razlog za slavlje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS