Zahvalila i tati

Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll kupila je stan u Miamiju koji će biti njezina baza, a time se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu kupnjom vlastitog stana u Miamiju, gdje živi i radi već neko vrijeme.

"Upravo sam kupila svoj prvi stan u SAD-u. Nije velik, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek ću biti zahvalna svom tati koji me odgojio da budem samostalna, još od djetinjstva. Prije nego što sam došla u Miami, znala sam da će to biti moja baza, ali samo baza. Jer ova buntovnica nema stalnu adresu", napisala je Ivana uz fotografije iz svoje nove nekretnine.

Povezana vijest Celebrity Knoll pokazala kako izgleda njezina dnevna rutina, a evo zbog čega misli da bi je susjedi mogli izbaciti iz zgrade!

Knoll se nedavno pohvalila i svojim dolaskom na prestižni Pegasus World Cup Invitational Stakes, odnosno utrku američkih punokrvnih konja, na kojoj se pojavila u pomno biranoj odjevnoj kombinaciji.

"Hvala vam na gostoprimstvu", napisala je Ivana uz svoj video koji je objavila na Instagramu, a u kojem pozira u ružičastom kompletiću u kojem je naglasila dekolte, ali i duge noge.

Povezana vijest Celebrity Knoll u donjem rublju pokazala besprijekornu figuru, no sjena je odala da se malo zaigrala u fotošopu!

Ivana trenutačno živi u Miamiju, gdje radi kao DJ-ica i druži se sa svjetskim zvijezdama

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Može li Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu? Hrvatska nikad nije imala veće šanse!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS