Koja je atraktivnija?

Knoll se vratila na Ultru još golišavija, a uzdahe svaku večer mami još jedna poznata Hrvatica!

Ivana Knoll Instagram/Screenshot 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Ivana Knoll mami uzdahe na Ultra Europe festivalu u Splitu, no ima i opaku konkurenciju.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll nije propustila ni drugu večer Ultra Europe festivala u Splitu, nakon što je na prvoj nastupila kao DJ-ica.

A za opušteni izlazak nakon gaže odabrala je još izazovniji outfit.

Ivana je na drugi dan Ultre dola u kožnom kompletiću, s topićem i minicom, kojem su dodatnu dozu seksepila podarile visoke čizme. Stajlingom se pohvalila u pričama na Instagramu, a njezine objave možete pogledati i u našoj galeriji.

Ivana je za nastup na Ultri obukla pripijeni kombinezon, koji je otkrio više nego što je pokrio, jer je uglavnom bio proziran.

Kakva je bila atmosfera na njezinu nastupu na prvom danu Ultre, pogledajte OVDJE.

Još jedna poznata Hrvatica koja se istaknula na drugoj večeri Ultre u Splitu bila je pjevačica Žanamari Perčić, koja je svoje raskošne obline uvukla u tijesni kombinezon s rupama.

Žanamari je plijenila poglede i na prvoj večeri Ultre, a kako se tada obukla, pogledajte OVDJE.

10. Ultra Europe festival će se na splitskom Parku mladeži održati još u nedjelju, a zatim tri dana seli na Brač, Hvar i Vis. Sveukupno nastupa 150 DJ-eva, a organizatori su ranije najavili da se očekuje se oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta.

Povezana vijest Zanimljivosti Ove atraktivne dame glavna su senzacija na Ultri, jednu od njih pamtimo i iz našeg hit-showa!

Povezana vijest Zanimljivosti Partijaneri na drugu večer Ultre stigli s još manje odjeće, no neki su si baš dali truda oko stajlinga!

Povezana vijest Zanimljivosti Nikad vruće na Ultri: Partijaneri su pokrili samo najnužnije, svećenici dijele vodu!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Posljednja objava Shannen Doherty prije smrti tjera suze na oči: "Prvi put osjećam nadu..."

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Dirljivi prizori Kate i njezine kćerkice: Princeza Charlotte sve je raznježila svojom iskrenom reakcijom!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS