ljetuje u susjedstvu

Instagram je eksplodirao zbog njezine fotke u bikiniju! Uskoro slavi 39. rođendan, ali nikad nije bolje izgledala

Irina Shayk - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Slavna ruska manekenka Irina Shayk često svojim izgledom privlači pozornost i brojne komentare, a sada je još jednom potvrdila status jednog od najzgodnijih modela.

Irina Shayk jedan je od najtraženijih modela na svijetu, a novom objavom na Instagramu opet je pokazala i zašto je tako.

Manekenka je počastila pratitelje fotografijom u ogledalu na kojoj je pozirala u crnom kupaćem kostimu, a svu pozornost ukrao je savršeno ravan trbuh koji ima.

Otkrila je i da ljetuje u susjedstvu, točnije u Italiji.

38-godišnju Irinu mnogi pamte kao bivšu djevojku nogometaša Cristiana Ronalda, s kojim je bila u vezi pet godina. Ubrzo nakon prekida s njim Irina je završila s Bradleyjem Cooperom, no ni njihova ljubav nije potrajala.

Prekinuli su 2019. godine.

Inače, ruska manekenka imala je teško djetinjstvo te je odrastala u siromaštvu, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tko je bio prvi suprug Indire Levak? Nakon razvoda se odselio u Ameriku s bivšom plesačicom Colonije

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Cvek napravio iznimku i podijelio hrpu privatnih trenutaka s novopečenom suprugom i kćerkicom

Povezana vijest Celebrity Još nedavno je prisno grlio bivšu partnericu, no ovih je dana već dva puta uhvaćen u društvu nove ljepotice

Povezana vijest Celebrity Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Povezana vijest Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

Povezana vijest Celebrity U najprozirnijoj tkanini pogledima je izložila baš sve, pomalo čudna haljina osigurala joj je svu pažnju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS