Skandal!

Društvenim mrežama proširila se naga fotografija Melanije Trump: ''Želite ići tako nisko?''

Melania Trump Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Internetom se brzinom munje proširila naga fotografije bivše prve dame Amerike Melanije Trump, a objavila ju je žestoka politička analitičarka.

Ugledna politička analitičarka Ana Navarro oštro je osudila one koji su ispitivali povijest ljubavnih veza trenutne američke potpredsjednice Kamale Harris, a kao odgovor na to, podijelila je golu fotografiju supruge Donalda Trumpa, Melanije Trump.

''Neki republikanci na TV-u i društvenim mrežama daju odvratne seksualne primjedbe o Kamali Harris i žele njezinu povijest ljubavnih veza učiniti problemom. Samo naprijed. Želite li od toga napraviti problem? Samo dajte. Nikada nisam vidjela gole slike Kamale Harris ili njezinog supruga. Kamala se nikada nije zabavljala sa seksualnim predatorima. Želite li ići tako nisko? Ovaj put ništa neću ostaviti neodgovoreno'', napisala je u objavi na Instagramu.

Fotografija koju je podijelila prikazuje bivšu prvu damu kako leži na krznu dok na sebi ima samo dijamantnu ogrlicu, narukvice i crne štikle, a lisicama je vezana za aktovku u Trumpovom privatnom zrakoplovu.

Fotografija je snimljena za izdanje ''GQ-a'' u siječnju 2000.

Podsjetimo, komentari o Kamali Harris ovih dana goruća su rasprava u Americi. Potpredsjednicu je uvrijedio i senator J.D. Vance po kojem je potom žestoko oplela glumica Jennifer Lopez.

Podsjetimo, Melania i Donald u braku su od 2005. godine.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Influencerica iz susjedstva potpuno gola fotkala se na našoj obali, pratitelji ju zezaju: ''Ne žuljaju kamenčići?''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Matija Cvek pohvalio se zaljubljenim prizorima s prelijepom suprugom: ''Pa preslatki ste!''

Povezana vijest Celebrity Zvijezde stale uz Donalda Trumpa, evo tko mu je sve uputio podršku: "Kada pokušate ubiti Božje anđele, to ih samo čini većima!"

Povezana vijest Zanimljivosti Trump je opet predmet izrugivanja, a razlog je i više nego očit: "Ovo izgleda bolesno, više nije s ovog planeta!''

Povezana vijest Celebrity Mnogi se pitaju što to Trump skriva ispod narančastog pudera? Nikome nije jasno zašto koristi ovako vidljivu šminku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS