''već više od godinu i pol...''

Naša spisateljica koju domaća publika obožava otkrila je detalj o privatnom životu koji je dugo sve zanimao

Ingrid Divković Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ingrid Divković priznala je da više nije u vezi s ekonomistom Darijem Sederom.

Spisateljica Ingrid Divković na društvenim mrežama odgovarala je na pitanja pratitelja te otkrila detalje iz privatnog života. Naime, spisateljica ima dvogodišnjeg sina te je otkrila ponešto o majčinstvu, ali i o svom ljubavnom statusu.

''Jesi li u braku? Nikad nema fotografija Valova tate", glasilo je jedno od pitanje.

"Nisam u braku, a nisam ni u vezi. Nisam više u vezi s Valovim ocem. Sama sam već više od godinu i pol dana'', iskreno je odgovorila Ingrid.

Znatiželjne pratitelje zanimalo je i gdje je pukla veza.

''Jao, što ste znatiželjni, ali ajde da odgovorim. Nije ljubav ta koja pukne, "pukne" sve ono za što smo mislili da je ljubav, a ljubav vidjelo nije", poručila je Ingrid.

Nakon priznanja pitali su je i kako se suočila sa strahom od rastave.

''Straha po meni ne smije biti niti u jednom polju života, a ne samo u partnerskom ili roditeljskom. Dijete, s druge strane, nije predmet da ga se dijeli napola. Ljubav je cjelovita koliko god i s kim god mi bili i prekidali. Kada prekoračimo strah i odaberemo ljubav, sve nekako sjedne na svoje mjesto", poručila je spisateljica.

Pratitelji su je pitali i želi li imati još djece, a Ingrid je priznala da kao samohrana majka ne razmišlja o tome jer joj je fokus na sinu.

Podsjetimo, Ingrid je bila u vezi s osječkim ekonomistom Darijem Sederom, a u kolovozu 2022. godine dobili su sina.

O tome kako je Ingrid podijelila vijesti o prinovi pročitajte više OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Šuput i Bulić udružili snage pa napravili raspašoj u Kninu, s legendarnim pjevačem pjevala je i djevojčica iz publike!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Uspjela je smiriti trenutačno najpoznatijeg neženju na svijetu, a ovih dana šuškalo se da su se odlučili i na sljedeći korak!

Povezana vijest Celebrity Ludo su zaljubljeni i nakon 23 godine braka, riječi kojima su jedno drugom javno iskazali ljubav sve govore!

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden nije skrivala emocije zbog posebnog muškarca u njezinu životu: "Hvala što si našu kuću ispunio ljubavlju!"

Povezana vijest Celebrity Partner Josip svoju Danijelu pratio je iz prvog reda, a ona je na pozornici sve ostavila bez daha u svjetlucavoj haljini!

Povezana vijest inMagazin Indira i Rimac u procesu rastave, Cvek se vjenčao, a Rozga zaljubila: ''Srce isto sluša. Sretna sam i zadovoljna!''

Povezana vijest Celebrity Tko su supruge braće Sinković? Baš njima su poletjeli u zagrljaj kad su shvatili da kući nose zlato!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS