''Stiže...''

Bivši kandidat ''Plesa sa zvijezdama'' podijelio sretne vijesti sa samozatajnom djevojkom, sve su objavili na kreativan način!

Fran Lauš - 10 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Naš influencer Fran Lauš pohvalio se sretnim vijestima, sa samozatajnom partnericom Paulom Šolc čeka svoje prvo dijete.

Naš popularni influencer i bivši kandidat showa "Ples sa zvijezdama" Fran Lauš na Instagramu se pohvalio sretnim vijestima.

30-godišnji Fran i njegova djevojka Paula Šolc čekaju svoje prvo dijete, a vijesti su objavili na vrlo kreativan način fotografirajući se sa slikom ultrazvuka.

''Stiže novi Collab'', napisao je Fran u opisu.

Fran i Paula u vezi su više od dvije godine, a ona se profesionalno bavi plesom na svili.

Osim što je uspješan influencer, Fran je i fitness trener, a bio je i mister fotogeničnosti te nogometaš. Na Instagramu ga prati preko 108 tisuća ljudi, a mnogi su ga upoznali upravo u showu Nove TV ''Plesu sa zvijezdama''.

Tamo je plesao s našom plesačicom Rebeccom Krajnović, ali ispali su u vrlo ranoj fazi natjecanja.

Povezana vijest Celebrity Naš mišićavi influencer zamijenio je teretanu plesnim studijem, no rezultati ni tu nisu izostali: "Zgodan!"

Povezana vijest Celebrity Naš zgodni influencer raznježio i oduševio izjavom o svojim sestrama: ''One su baš dar od Boga''

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS