Kreće ludilo!

Najpoznatije hrvatske navijačice pokazale svoje navijačke outfite, jedna je hrvatskim simbolima čak uredila i nokte!

Magdalena Keškić - 8 Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Hrvatske navijačice spremne su za Euro 2024., a neke od njih već su pokazale svoje navijačke outfite uoči utakmice sa Španjolskom.

Najpoznatije hrvatske navijačice spremne su za Europsko prvenstvo 2024. godine, a dok se naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll već ponosno šeće Berlinom, druge će naše Vatrene pratiti od doma.

U svojim navijačkim outfitima već su fotografirale za društvene mreže, a Magdalena Keškić koja se proslavila na Svjetskom prvenstvu u Kataru među prvima je objavila fotografije.

Magdalena će navijati u kupaćem kostimu s prepoznatljivim kockicama, a na lice je zalijepila i hrvatsku zastavicu. No, to nije sve. Povodom Europskog dala je napraviti i nove nokte, a oni su ukrašeni grbom HNS-a, našim bojama, ali i brojem njenog najdražeg igrača Luke Modrića, 10.

''Sad sam i 120% spremna!'', napisala je u opisu.

Osim nje, spremna je i najbujnija Slavonka, mlada Claudia Rivier koja je objavila fotografiju u oskudnom kupaćem kostimu s kockicama.

''Znate koje je vrijeme…'' napisala je.

Ivana Knoll u Berlin je već stigla, a svi s veseljem jedva čekaju vidjeti njene nove fotografije s natjecanja.

Jučer je uhvaćena na ulicama, a brojni fanovi pitali su je za fotografiju. Nosila je sivu trenirku i kockasti topić s nikad bujnijim dekolteom.

Povezana vijest Nekad i sad Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

Povezana vijest Nekad i sad Zbog ove fotke prije 6 godina postala je glavna konkurencija Ivani Knoll, a evo gdje je danas!

Povezana vijest Celebrity Knoll iznenadila zahtjevom koji je imala za njemačke novine, a otkrila im je svoj plan za Europsko prvenstvo u Njemačkoj!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Mlada Hercegovka koja je rasturila u Zvezdama Granda nastupila u Osijeku, no jasno je da osim glasom pozornost privlači i još nečim!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Sestra slavnog nogometaša sve više privlači pažnju javnosti, zbog ovih prizora s plaže bit će vam jasno i zašto!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS