Pokazala baš sve!

Bez gornjeg dijela badića ušla je u more, a onda se prepustila strastima sa 17 godina mlađim suprugom!

Heidi Klum - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Slavna bivša manekenka Heidi Klum uhvaćena je u prisnim trenucima sa suprugom Tomom Kaulitzem, u nju su svi gledali jer je u toplesu ušla u more.

Bivša manekenka Heidi Klum trenutačno uživa na odmoru daleko od javnosti, na otočju Sv. Bartolomej, no ni ondje nije uspjela pobjeći od paparazza.

Oni su je uhvatili u itekako posebnom izdanju, 51-godišnja ljepotica viđena je dok je bez gornjeg dijela badića ulazila u more. Na najintiminijim dijelovima nosila je tek minijaturne gaćice, a svi su gledali u njezinu nevjerojatno vitku figuru i gole grudi.

Tu nije bio kraj, u moru se prepustila strastima sa 17 godina mlađim suprugom Tomom Kaulitzem, a par se čvrsto grlio i ljubio pred svim okupljenima.

Inače, baš u toplesu Heidi je suprugu nedavno čestitala i petu godišnjicu braka, a video pogledajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Pogledajte kako je Tom Cruise uletio na zatvaranje Olimpijskih igara, o ovome će se još dugo pričati!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Glumačku zvijezdu iz Srbije gledat ćemo u našem novom TV hitu, a evo kako je ranije završio kao građevinski radnik u Beču!

Povezana vijest Celebrity Nasljednica vječnog seks-simbola prepustila se strastima s dečkom, prepuna plaža turista nije ih spriječila da uživaju u dodirima

Povezana vijest Celebrity Malo tko bi povjerovao u to da ova žena slavi 51. rođendan, a sjećate li se kako je izgledala na početku karijere?

Povezana vijest Celebrity Heidi Klum bez grudnjaka pala u drugi plan pored kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu!

Povezana vijest Celebrity Njoj je 50 godina? Bit će vam jasno ovo pitanje kad vidite dekolte na haljini koju je nosila

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS