''ovo je odvratno!''

Prestrašena Maja opsovala usred Supertalenta zbog horor ekipe koja ju je natjerala da pobjegne od stola: ''Grozni ste, ne vraćajte se više!''

Strah u kosti svima u studiju Supertalenta utjerala je skupina naziva Gozd Strahov koja je priredila pravi horor show.

''Mi smo vaša najstrašnija noćna mora. Živimo u slovenskim šumama, biramo duše po cijelom svijetu, dođite se igrati s nama ili ćemo mi doći do vas'', poručila je skupina Gozd Strahov prije nego što su unijeli nemir u inače veselu atmosferu u studiju showa Supertalent. 

Teško je opisati ono što su priredili, ali zato sve možete pogledati u našem videu. 

Maja Šuput morala je i opsovati jer su je toliko prestrašili, zbog njih je završila i na pozornici gdje su joj zavezali oči, pa nije znala što se događa, a onda su je vratili nazad za žiri stol gdje su iz jednog od balona poispadali crvi. 

Cijeli žiri se digao od stola. 

''Ovo je odvratno i smrdi, ja sam se usrala od straha. I da se odmah opravdam svojim gledateljima, ja izrazito psujem samo kad sam u strahu što se vidi u svakoj emisiji kad me neko prepadne, nemojte mi se više vraćati, ne želim vas više vidjeti'', poručila je Maja ovoj horor ekipi. 

''To je fakat odvratno i nepotrebno, evo ja ne znam koga ovo zabavlja'', složila se Martina s Majom. 

Davor im se zahvalio na dolasku i rekao da ne razumije poantu. 

''Meni se sviđa kad je nešto scary'', prokomentirao je Fabijan koji im je jedini i dao - da.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Dragi Adi, i mi mislimo da si Supertalent, a s nama će se sigurno svi složiti!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova haljina u kojoj se jedva kreće Maji je jedna od najdražih, a još je nešto dodatno doprinijelo televizijskoj magiji!

Povezana vijest Celebrity Tako mladi, a tako pažljivi prema svom gradu i tradiciji: ''To vam je veliki plus!''

Povezana vijest Celebrity Imala je Martina itekako razloga za ovakav izraz lica, bit će vam sve jasno kad pogledate ovaj video!

Povezana vijest Celebrity Ok, moramo priznati da je ovo bilo zbilja fantastično! Ma nema šanse da ikad pogodimo kako izvodi tu magiju

Povezana vijest Celebrity Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Povezana vijest Zanimljivosti Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Povezana vijest Celebrity Naša tenisačica pozirala s jednom od najvećih pop-zvijezda današnjice, pokazala je i kćer, koju ne viđamo često!

Povezana vijest Zanimljivosti Doris Dragović napravila raspašoj na koncertu u Osijeku, na kojem je zablistala u izdanju s posebnim detaljima: ''Ovo blago...''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS