"Sad mi je još draži!"

Ovako to izgleda kada se naš zgodni glumac primi motike, pogledajte video koji je mnogima uljepšao dan!

Goran Bogdan Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Goran Bogdan objavio je video u kojem u potkošulji, trenirci i gumenim čizmama okopava zemlju motikom.

Naš glumac i miljenik žena Goran Bogdan oduševio je obožavatelje zadnjim potezom.

Goran je na svojem profilu na Instagramu objavio video u kojem u potkošulji, trenirki i gumenim čizmama okopava i obrađuje zemlju motikom.

Povezana vijest Celebrity Naš zgodni glumac nasmijao je pratiteljice čestitkom za njihov dan, evo kako se uredio: ''Tako to rade pravi muškarci!''

"Knut Hamsun: Blagoslov Zemlje...", napisao je u opisu videa, referirajući se na knjigu koja je osvojila Nobelovu nagradu za književnost 1920. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

"Svaka čast Bogdane, uljepšao si mi ponedjeljak", "Loša reklama za Gym i fitness centre", "Ali ova majica", "Vidi se tehnika, dite s kamena", "Kršan čovjek", "Ma bravo, još ste mi sada draži", "On neće biti gladan", "Legenda!", "To majstore!" neke su od brojnih pohvala koje je dobio.

Goran je prošle godine ostvario jednu od glavnih uloga u Netflixovom filmu "Daleko" (engl. "Faraway"), u kojem se skinuo do kraja, što je dodatno povećalo njegovu popularnost kod ženske publike.

Povezana vijest Celebrity Našeg glumca i djevojku ponijela atmosfera u kavani u Beogradu, pogledajte kakav su raspašoj napravili!

No, na žalost njegovih brojnih obožavateljica, Bogdan je u dugogodišnjoj sretnoj vezi s 11 godina mlađom srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti prvi put u svom kaosu koji se događa posljednjih mjeseci, pojavila se na potpuno neočekivanom mjestu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS