''Oni znaju kakav sam...''

Pique prvi put nakon dvije godine progovorio o kraju ljubavi sa Shakirom: ''Na kraju, ono što je ispričano...''

Gerard Pique Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Gerard Pique imao je prvi televizijski intervju u kojem je progovorio o prekidu sa Shakirom.

Gerard Pique optužio je Shakiru da nije bila u potpunosti iskrena o njihovom prekidu u rijetkom intervjuu na tu temu više od dvije godine nakon što su se rastali.

Podsjetimo, Shakira je objavila da prekida s nogometašem u lipnju 2022. nakon što se pročulo da ju Pique vara.

Sada je Pique s 12 godina mlađom Clarom Chia Marti i kaže da je jako sretan čak i ako je Shakira vrijeđala i nju. Na pitanje o bivšoj, Pique je rekao kako je pjevačica sve ispričala onako kako odgovara njenoj perspektivi.

''Na kraju, ono što je ispričano nije ispričano onako kako je stvarno bilo. Ne mogu kontrolirati to'', rekao je Pique za CNN i dodao da se na to više ne obazire.

''Najbolje je što sam na kraju okružen svojim najdražima, obitelji, prijateljima, ljudima koji me stvarno poznaju. Oni znaju kakav sam i što radim i to mi daje puno mira. Jako sam sretan, lijepo se provodim i osjećam se privilegirano. Život kakav sam imao, mogućnost da igram za klub svog života više od dvadeset godina, divna djeca, nevjerojatna obitelj, prijatelji za cijeli život, oni iz škole koje još uvijek imam'', dodao je nogometaš.

Krajem prošle godine, Gerard je za emisiju ''El món'' rekao:

''Da sam pridavao važnost svemu što se govori o meni, trenutno bih bio zaključan u stanu ili bih iz njega iskočio'', rekao je bivši nogometaš pa otkrio da je ključ suočavanja s velikim pritiskom bio ignorirati tuđa mišljenja i ne dopustiti da komentari utječu na njega.

Naglasio je da od svega što je doživio, ljudi ne znaju ni deset posto onoga što se stvarno dogodilo. Zagonetnom rečenicom ostavio je mnoge s upitnicima iznad glave, posebice zato što je teorija o njihovom odnosu uistinu mnogo.

Pique i Shakira zajedno su dobili dva sina, Milana (11) i Sashu (9).
Shakira se u međuvremenu odselila u Miami, posvetila mu i pjesmu u kojoj je olakšala dušu, a njihova zajednička djeca sinovi Milan i Sasha ostali su njoj u skrbništvu.

Pjevačicu su nakon prekida također povezivali s nekim muškarcima, a u svibnju ove godine pročulo se kako ljubi glumca Luciena Laviscounta. Više o njima pročitajte OVDJE.

Tko je pak djevojka s kojom je Pique pronašao sreću, Clara Chia Marti, pisali smo OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Monica Bellucci osvanula gola, raspametila fanove ovim prizorima: ''Kao nacrtana si!''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

Povezana vijest Celebrity Znate li čime se Shakira bavila prije pjevanja? Otkupila je sva prava projekta na kojem je radila, a i danas se srami uloge koju je tumačila

Povezana vijest Zanimljivosti Evo na koliko se procjenjuje Shakirino bogatstvo, a i čiji joj je savjet pomogao da od nepoznate djevojke postane najuspješnija Kolumbijka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS