stari kao vino

Zvijezdi kultnog filma možda je 68 godina, ali od ovih svima znanih scena kao da se nije baš nimalo promijenila!

Geena Davis - 3 Profimedia 1/39 >> Pogledaj i ovo +28 Galerija

Geena Davis i na pragu 69. rođendana izgleda nevjerojatno.

Oskarovku Geenu Davis u posljednje vrijeme rjeđe viđamo u javnosti, ali sada je američka glumica mamila poglede u očaravajućoj haljini na dodjeli nagrada. 

Dok je bila na crvenom tepihu na događaju prepunom zvijezda, 68-godišnja Geena pozirala je u pripijenoj crnoj haljini koja je istaknula njezine obline. Geena je obula crne štikle sa zatvorenim prstima koje je djelomično skrivao rub haljine, a cijelu modnu kombinaciju upotpunila je srebrnim nakitom.

Povezana vijest Nekad i sad Pogledajte kako legendarne Thelma i Louise izgledaju 33 godine nakon kultnog filma, jedna od njih suočila se i s velikom holivudskim problemom!

Uz cvjetne naramenice i srcoliki dekolte glumica je očarala sve prisutne na pragu svog 69. rođendana. 

Povezana vijest Nekad i sad Nekad su muškarci uzdisali za njom, a onda se suočila s poražavajućom istinom, o kojoj je sada odlučila progovoriti

Podsjećamo, glumica je prije dvije godine gostovala u podcastu "Allison Interviews", u kojem je govorila o seksizmu i starenju te dvostrukim standardima za muškarce i žene u filmskoj industriji.

"Nisam dobila ulogu u jednom filmu jer je glavni glumac smatrao kako sam prestara da mu glumim partnericu, a bila sam 20 godina mlađa od njega", prisjetila se Geena, no nije htjela otkriti o kojem je glumcu riječ.

"U Hollywoodu su žene na vrhuncu u svojim 20-ima i 30-ima, a muškarci u 40-ima i 50-ima. Kako bi djelovali mlađi nego što jesu, glumci se vole okružiti puno mlađim kolegicama, pa zato glumice nakon 40. godine dobivaju sve manje uloga", dodala je.

Povezana vijest Nekad i sad Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

S druge strane, Brad Pitt nije imao nikakvih problema s tim što je Geena starija od njega sedam godina kada su 1991. snimili vruće scene za film "Thelma i Louise". Brad je tada bio na početku karijere i Geeni se odmah dopao, a iako je redatelj inzistirao da scene seksa umjesto nje snimi dvojnica, ona ga uspjela nagovoriti da ih ipak odradi sama.

Osim u kultnom filmu ceste, Geena je ostvarila i nezaboravne uloge u filmovima "Bubimir", "Tootsie", "Muha", "Otok boje krvi" i brojnim drugima te je svojevremeno slovila kao seks-simbol.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad Prijović ponese atmosfera, bosa u mini haljini zaplesala je pored svog trubača!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Sjećate li se kako je Šušnjara izgledala na početku karijere? Otada je postala najdugovječnija pjevačica Magazina, a prošla je i kroz teško razdoblje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS