nešto je tu čudno

Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Faris Pinjo se u šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Lanu Jurčević, a pridružio mu se i Luka Nižetić.

Faris Pinjo prvi je u ovoj sezoni show "Tvoje lice zvuči poznato" dobio poseban zadatak VIP dueti, a gljiva mu je dodijelila duet Luke Nižetića i Lane Jurčević "Prava ljubav".

"Zanimljivo jako. Ljubavne pjesme su mi najljepše pjesme", rekao je Faris prije nastupa, a uputio je i posebnu poruku Enisu Bešlagiću: "Nemam dva srca, jedno za ljubav, drugo za mržnju."

Faris je na pozornicu izašao kao Lana, a pridružio mu se pravi Luka Nižetić i skupa su otpjevali duet, a publika je nakon nastupa vikala : "Hoćemo još!"

"Moram pohvalit Farisa da fantastično pjeva. Ovaj falset je fantastičan i rijetko koji pjevač može to zadržat ovako dugo", rekao je Luka nakon izvedbe.

"Ako bude nekih događaja, da se Lana i ja moramo pojavit skupa, s obzirom na to da je Lana na porodiljnom, možeš ti Farise umjesto nje" dodao je i nasmijao sve u studiju.

Povezana vijest Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

Luka je ostao na pozornici i tijekom komentara žirija, a Farisa je za to vrijeme držao za ruku.

"Mislila sam da će opet bit karikatura, da će biti presmiješno, i bilo je u nekim momentima, ali je isto tako s druge strane bilo toliko dojmljivo da mi se bilo teško odmaknut od činjenice da si muško. Dobio si tu nekakvu nježnost, žensku senzualnost, zbog čega smo ti mogli donekle vjerovati u to što pjevaš. Luka kad je došao na pozornici donio je tu mušku energiju, a ti si se još više povukao u žensku. Mislim da je gljiva ovaj put odradila odličan posao i zaslužuješ jedan veliki aplauz", komentirala je Minea

"Meni je vrlo teško ovo ocjenjivat pojedinačno i razmišljat o ovome, jer je ovo prije svega bio vrlo uspješan i prekrasan duet. Zaista ste jedno drugog podržavali, bili ste zabavni, bio je show kakav smo vidjeli, a čak ste i na trenutke uspjeli bit vrlo, vrlo dirljivi. Ja vam se zahvaljujem, Luki se zahvaljujem da nam je ponovno donio svoj predivan glas i svoju umješnost pjevačku, a ti si donio sve ovo drugo", rekao je Goran Navojec.

Povezana vijest Celebrity Poslušajte kako to zvuči kad Ed Sheeran zapjeva Halida Bešlića, a u sve je upleten i Robert Prosinečki!

"Faris je bio bliže originalu" našalio se Enis Bešlagić, a Luka ga je zatim prekinuo.

"Samo sekundu, meni su htjeli maknuti tetovaže i htjeli su me brijat, a ja nisam dozvolio, ali su najvažniju stvar stavili, a to je ovaj popularni repić, zbog kojeg su se tad svi grozili i molili me da ga ošišam, uključujući i Lanu, ali ja sam rekao ne", objasnio je pa je pokazao repić. "Pravda za repić!" dodao je Luka.

"Na stranu ovo što je tvoja maska stvarno bila bolja, ti si Farise u jednom trenutku ušao u taj lik Lane Jurčević i donio si je onako kako ona jest izgledala u tom spotu. To je bio apsolutni hit kad je izašao, Luka je tad još bio dijete. Znači, Farise, moram priznati da si se ovdje potrudio dobro i da si pokazao svu raskošnost. Vidjet ćemo kakva će biti reakcija kad ova emisija bude gledana u Bosni i kako ćeš se u Visoko vratit, što će reći ovi iz piramida... Bio si odličan, sve si uradio kako treba", zaključio je Enis.

Povezana vijest Celebrity Enisa Bešlagića zbunio je njegov sunarodnjak, podsjetio ga je na jednu našu pjevačicu: "Što vam je on trebao u showu?"

"Farise, ja ću se usuditi i reći da ti je ovo bila najbolja ženska transformacija do sada. Jako si mi lijep kao žena, moram ti priznat", započeo je Mario Roth, a onda mu se Faris približio da ga bolje pogleda.

"Ma, vidi ti tu ljepotu" komentirao je Mario s Enisom. "Farisa", preimenovali su ga.

"Ljudi, bili ste fantastično", zaključio je Roth.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Zgodnog inspektora 23 godine nakon krimi-serije nije lako prepoznati, a veliku pozornost privukao je i svojim pomalo bizarnim ljubavnim životom!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS