Nema suhog oka!

Prizori diljem svijeta otkrivaju razinu tuge fanova One Directiona zbog tragične smrti pjevača

Fanovi na okupljanju u Londonu Profimedia 1/47 >> Pogledaj i ovo +36 Galerija

Fanovi u nekoliko gradova diljem svijeta organizirali su memorijale za Liama Paynea, koji je poginuo prošle srijede.

Prošlo je tjedan dana otkako je svoj život padom s balkona na trećem katu okončao Liam Payne, bivši član grupe One Direction. Nije tajna kako se popularnost britanskog peteročlanog sastava, okupljenog za vrijeme X Factora, mogla mjeriti s onom grupe The Beatles, stoga je vijest o njegovoj smrti izazvala velik šok diljem svijeta.

Brojni fanovi boy-benda okupili su se u nizu gradova i pretvorili lokalne gradske znamenitosti u mjesto sjećanja na 31-godišnjeg pjevača. U Londonu su se fanovi okupili u Hyde Parku kod spomenika Petru Panu i ondje organizirali bdijenje, a na sličan način organizirali su se i fanovi u Los Angelesu, Parizu, Madridu, New Yorku (Washington Park), Kölnu, Stockholmu i Liamovu rodnom gradu Wolverhamptonu.

Iste večeri kada je Payne poginuo fanovi su se okupili ispred memorijala postavljenog ispred hotela Casa Sur u Palermu, četvrti Buenos Airesa, koji je posjetio i njegov otac Geoff. Prilikom njegova dolaska obožavatelji su ga okružili kako bi spriječili paparazze da ga slikaju.

Tužne slike iz gradova diljem svijeta pogledajte u našoj fotogaleriji.

Priču o grupi One Direction pročitajte OVDJE.

Preliminarni toksikološki nalazi pokazali su da je Liam Payne prije smrti uzeo ružičasti kokain. O drogi koja se nedavno pojavila i u Hrvatskoj više saznajte OVDJE.

Preostali članovi benda Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik objavili su prvo zajedničku izjavu, a potom i svaku zasebnu nakon smrti Liama Paynea. Zajedničku izjavu pronađite OVDJE.

Glazbena industrija često se pokazala kao ona koja lako pojede mlade izvođače, o čemu više možete pročitati OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Pogledajte s kakvim se pogledom Šuput probudila u Africi: ''Sve bih dala da sam tu!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Otac Dolores Lambaše na grobu glumice 11 godina poslije njezine smrti, ni danas se ne miri s njezinim odlaskom

Trifunovićeva supruga nema dozvolu za boravak u Srbiji? On je deportiran iz Hrvatske zbog istog razloga

Svi bruje o erotskim scenama s Nicole Kidman koje će se uskoro moći vidjeti u kinu: ''Odlučila sam sve istražiti''

Povezana vijest Celebrity Što danas radi velika dječja zvijezda? Prestao je glumiti zbog problema sa zdravljem, a sada ostvaruje svoj san!

Povezana vijest Celebrity Kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske zasjala u elegantnom izdanju, društvo na posebnom događaju pravio joj je suprug!

Još jedna šokantna optužba s gnjusnim detaljima protiv palog repera, njegov osobni trener ispričao je sve potaknosti

Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS