"Lijepo je vratiti se..."

Fani Stipković bez grudnjaka bila je glavna atrakcija na tribinama, na važnoj utakmici Reala pokazala je više no što je planirala!

Fani Stipković - 1 Fani Stipković/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Fani Stipković razveselila je pratitelje nizom fotografija s madridskog nogometnog stadiona koje je objavila na svom Instagram profilu.

Naša sportska novinarka Fani Stipković još jednom je zablistala na nogometnom terenu gdje je objavila fotografije s madridskog stadiona.

U Španjolsku se također zaputila kako bi vidjela prvu utakmicu Francuza Kyliana Mbappea u spomenutom klubu.

"Lijepo je vratiti se u hram vidjeti prvu utakmicu Kyliana Mbappea na Santiago Bernabeu", napisala je lijepa Fani u opisu objave.

Pratitelji su hvalili njezin izgled u komentarima, ali bilo je i onih koji su primijetili da ispod bijele majice nije nosila grudnjak. 

No uz to, Fani je iskombinirala bež elegantne hlače, smeđi Valentino remen i prepoznatljivu torbicu brenda YSL.

Podsjetimo, Fani se još prije nekoliko godina odselila u Španjolsku gdje je radila kao novinarka. Tamo je upoznala i svog sadašnjeg supruga Fernanda Hierra, a njihovu ljubav uvećao je i sinčić Nicolas kojeg je rodila u listopadu prošle godine.

Ovo ljeto odmarala je u Hrvatskoj, a više o tome pročitajte OVDJE.

Brojni za nju kažu i da je jedan od najljepših sportskih novinarki.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naš domaći par ima najzanimljivu ljubavnu priču: On joj je bio profesor, a njoj nije trebalo dugo da ga zaprosi!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kim Kardashian ispunila je starijem sinu veliku želju na utakmici Real Madrida, sve je ponosno snimala s tribina!

Povezana vijest Celebrity Kći Mije Begović uživa u majčinstvu, a na njenu fotografiju s bebom reagirala je i slavna baka: ''Sirena i biser!''

Povezana vijest Celebrity Jole je opet pokazao koliko je romantičan prema supruzi Ani, a za to je imao i poseban povod: ''Živote moj...''

Povezana vijest Celebrity Ana Rucner podijelila je fotografiju sina kojeg ima s Vladom Kalemberom, mladić je ovih dana napunio 18 godina!

Povezana vijest Celebrity Naš zgodni ministar privlači poglede gdje god se pojavi, a zbog njegove ljubavi u Hrvatsku je preselila i supruga Amerikanka!

Povezana vijest Nekad i sad Estetske korekcije negira, a sad se sama odala objavivši fotku iz mladosti, stravično je koliko se dosad promijenila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS